Corona & hockey update: (jongste)jeugd mag weer trainen vanaf 29 april

 

Nieuws afbeelding

Tijdens de persconferentie van 21 april heeft de overheid bekend gemaakt dat een aantal Corona-maatregelen versoepeld gaan worden. Eén daarvan heeft betrekking op de mogelijkheid voor de jeugd om weer te gaan sporten.

We zijn hier natuurlijk erg blij mee, want dat betekent dat al onze jeugd vanaf 29 april  weer lekker kan gaan trainen! De groep t/m 12 jaar (t/m D jeugd) mag weer georganiseerd gaan trainen en hoeft geen rekening te houden met de 1,5 meter maatregel. De groep van 13 t/m 18 jaar (C- t/m A-jeugd) mag weer georganiseerd gaan trainen maar wél met de inachtneming van de 1,5 meter maatregel.

Het bestuur is op dit moment in overleg met de TC jeugd en Jongste jeugd commissie om een trainingsschema op te stellen en trainers te benaderen. We verwachten het schema komend weekend klaar te hebben en te kunnen communiceren. Houd je mail, FB en de website dus goed in de gaten!

Volg het laatste nieuws rondom hockey en corona op onze eigen website, nieuwsbrief, social media kanalen én op de speciale pagina van de KNHB.


Algemeen | 23 April