Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Familieclub
Helmondse drie-generaties familie hockeyclub: We vormen een hechte club, van leden voor leden, waar de te verrichten werkzaamheden over vele vrijwilligers wordt verdeeld en waarin van iedereen, jong en oud, een bijdrage wordt verwacht in het reilen en zeilen van de club. Met respect voor elkaar, voor tegenstanders, scheidsrechters, omgeving en milieu. Voor meisjes en jongens, dames en heren, van Funkey tot veteranen-L.
HC Helmond

Wil je komen hockeyen bij HCHelmond?


Wil je hockeyen bij HCHelmond en ben je op 1 oktober 10 tot en met 17 jaar oud, neem dan contact op via  jeugd@hchelmond.nl.


Wil je hockeyen bij HCHelmond en ben je op 1 oktober 5 tot en met 9 jaar oud, neem dan contact via jongstejeugd@hchelmond.nl


 

Professionele Hockeyclub
Wij zijn een hockeyclub met een professioneel en modern opgezette hockeyschool en accommodatie die alle mogelijkheden biedt om talent op het hoogste niveau in Nederland te laten hockeyen en tevens invulling geeft aan gedegen trainingsmogelijkheden om met veel plezier breedte hockey te spelen. Wij willen een bredere regionale functie vervullen waarbij talent uit de omgeving ingepast kan worden en ook op hoog niveau kan meespelen, zowel bij de jeugd als voor onze eerste Heren- en Damesteam, zonder daarmee het Helmondse karakter te verliezen.