Agenda

Om het hockeyen nog leuker te maken organiseert HC Helmond ieder jaar een aantal leuke evenementen en activiteiten. Op deze pagina lees je hier meer over. Wil jij een evenement organiseren? Neem dan contact op met de evenementencommissie door een mail te sturen naar [email protected]

HCH-dag

Ruim voor de start van het nieuwe hockeyseizoen (begin juli) organiseren we de HCH-dag. Op deze dag kunnen nieuwe teams kennis met elkaar maken. Dit doen we op een leuke manier, deze dag is er op de hockeyclub een samenzijn van ouders en kinderen en krijgen de kinderen een clinic van Dames en Heren 1. Ook worden er foto’s gemaakt die gedurende het jaar gebruikt worden. We hopen op deze manier dat teams samen de begeleiding kunnen regelen. Denk hierbij aan: wie gaat coachen wie wordt teammanager, wie maakt schema’s en adressenlijsten, etc?

Super Sunday
Wanneer zowel Heren 1 als Dames 1 thuis spelen organiseren we een Super Sunday. Deze dag staat in het teken van mooie hockeywedstrijden en veel gezelligheid. Meestal organiseren seniorenteams iets extra’s voor een SuperSunday, zoals een thema-feestje na de wedstrijden. Ook voor de jeugd is er van alles te doen, kortom: erbij zijn is meemaken! De actuele planning van de Super Sundays kunt u vinden in de agenda van onze website. Daarnaast kondigen we deze aan in de nieuwsbrieven.

Mini van de week
Als de teams Heren 1 of Dames 1 thuis spelen, mogen er twee leden van de jongste jeugd ‘mini van de week’ zijn. Dat is superleuk, want de mini’s van de week mogen meedoen met de warming-up, ze mogen in de dug-out zitten tijdens de wedstrijd en mogen in de rust mee naar de kleedkamer.

Pietentraining
Ieder jaar organiseren we een pietenmiddag voor de jongste jeugd. Tijdens de training doen er een aantal pieten mee! Ook krijgt ieder kind namens de club een zak pepernoten mee naar huis toe.

Jongste Jeugddag
Als afsluiting van het seizoen organiseren we voor de jongste jeugd een hockeytoernooi: de Jongste jeugddag. De jongste jeugddag kan plaatsvinden op je eigen club, maar ook bij een andere club. We vinden het belangrijk om het seizoen samen af te sluiten, daarom is deelname aan dit toernooi verplicht. Het is in het verlengde van de competitie en alle teams worden door HCH ingeschreven. LET OP: Wij als club betalen de kosten voor deelname, dus zelf betalen is niet nodig.

Mini-overnachting
Na het hockeyseizoen organiseren we een mini-overnachting voor de jongste jeugd. Tijdens de mini-overnachting beginnen we ’s middags ( voor de 6- & 8-tallen) met spelletjes. Daarna eten we op de club en worden de ouders verwacht om tegen de kinderen te gaan hockeyen, altijd leuk! Daarna is er disco tot 22 uur waarna de 6 tallen naar huis mogen gaan en de 8 tallen lekker op de club in o.a. de bestuurskamer blijven slapen. .juni

Datum Titel Tijd Info
21-6-2024 Mini overnachting 17:00 - 09:00 Meer informatie
22-6-2024 Laat je strikkendag en inleveren keepersspullen 11:00 - 16:00 Meer informatie
26-6-2024 Bestuursvergadering 20:00 - 22:00 Meer informatie
29-6-2024 Famix 2024 09:30 - 21:00 Meer informatie