23 en 24 september 2023: "HC Helmond 90’s Weekend!"

 

Nieuws afbeelding

Vandaag vieren we dat we in Helmond al 90 jaar kunnen hockeyen! Onze huidige club is ontstaan na de fusie in 1999 van HMHC en HUAC. Een mooi moment om bij stil te staan en dit vandaag samen te vieren. 

Zondag 24 september – 90’s party

12.45 uur HC Helmond Dames 1 – Wageningen Dames 1

15.30 uur Feestelijke ontvangst 90 jarig jubileum HC Helmond

16.00 uur: Woordje van onze voorzitter Hans Stevens

16.45 – 21.30 uur 90’s Party!

Ook deze dag zijn er competitiewedstrijden gepland. Hier zie je de actuele wedstrijdplanning. We zien je graag op de club!

Belangrijke informatie:
* Het clubhuis (keuken en bar) is het hele weekend open. Tijdens het jubileum kun je enkel met pin betalen, zoals je gewend bent. 
* Eten: Buiten staat tussen 17.30 en 19.00 uur een kraam en kun je allerlei lekkers halen. CAN10 verzorgt de heerlijke hapjes. Je rekent gewoon af met munten.
* NIX18: Tijdens dit feest is iedereen welkom, jong & oud. Natuurlijk houden we ons aan de NIX18 regel. Leden ouder van 18 jaar en ouder krijgen een bandje om hun pols om dit te controleren. Vergeet dan ook niet om je ID mee te nemen, dat is verplicht om binnen te komen.
* Fotograaf: Er worden het hele weekend foto’s gemaakt zodat we nog eens terug kunnen denken aan dit bijzondere weekend. Weet dus dat de foto's ook zullen/kunnen worden gepubliceerd.

Vragen?
We maken er met z’n allen een jubileumweekend van om nooit te vergeten.
Heb je vragen of ideeën? Stuur dan een mail naar [email protected].


Evenementen | 6 September