Controleer uw lidgegevens

 

Als u verhuist, van internetprovider wisselt, of een nieuw telefoonabonnement afsluit, kan het zijn dat u vergeet de hockeyclub hierover in te lichten. Begrijpelijk, want op zo een moment moeten er al veel andere zaken worden geregeld.

Om onze ledenadministratie goed op orde te hebben, vragen we u daarom vriendelijk uw lidgegevens even te controleren. U kunt dit eenvoudig zelf doen door in te loggen op de website en vervolgens naar de pagina 'mijn gegevens' te gaan.

Hoe log ik in op de website?
Hiervoor heeft u uw lidnummer en wachtwoord nodig. Deze vult u in op de pagina inloggen (https://www.hchelmond.nl/inloggen). Dit wachtwoord is hetzelfde als die voor het digitaal wedstrijdformulier.

Indien u uw wachtwoord en/of lidnummer bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via de pagina wachtwoord vergeten (https://www.hchelmond.nl/wachtwoordvergeten). Binnen enkele uren ontvangt u een nieuw wachtwoord.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?
Na het inloggen, heeft u de mogelijkheid om via de pagina mijn gegevens uw lidgegevens in te zien. Indien de vermelde gegevens onjuist zijn, kunt u een wijziging doorgeven aan de ledenadministratie door op de button 'Klik hier om je gegevens te wijzigen' te klikken. Het kan enige dagen duren voordat de wijzigingen zijn opgenomen in de administratie.

Hoe wijzig ik de gegevens van mijn kinderen?
Ieder lid heeft een eigen login op de website. U dient voor elk lid apart in te loggen.

Wat kan ik nog meer met inloggen?
Naast het wijzigen van uw gegevens, zijn er nog twee andere belangrijke voordelen aan inloggen op de website. 
Allereerst beschikt u dan over een familieagenda: alle wedstrijden en trainingen van u en eventuele familieleden staan in een handig overzicht bij elkaar.

Daarnaast is er de telefoongids. Hierin kunt u bijvoorbeeld het e-mailadres of telefoonnummer van uw teamgenoot, trainer, of coach in opzoeken. Ook houdt dit in dat bij wedstrijden, trainingen en de teampagina niet alleen de voornamen vermeld, maar de volledige naam inclusief een link naar de telefoongids.

Kan ik een profiel- en teamfoto toevoegen?
Jazeker! Na het inloggen kan via de pagina 'mijn gegevens' een profielfoto worden toegevoegd. Voor teams waarvan u speler of coach/trainer/manager bent, kunt u een teamfoto uploaden via de betreffende teampagina. Dit kan ook direct van uw uw mobiele telefoon: bijvoorbeeld voor de wedstrijd vanaf het hockeyveld.

Zijn mijn gegevens wel veilig?
Alle digitale communicatie tussen u en ons verloopt altijd via een beveilig protocol. Dit is te herkennen aan het groene hangslot in de adresbalk van uw browser. 

 


Algemeen | 20 September