Persbericht

 

Nieuws afbeelding

PERSBERICHT

Datum 03-02-2022


Robbert Wuisman stopt als trainer voor HC Helmond Heren 1

Robbert Wuisman stopt na ruim twee jaar als trainer en coach van HC Helmond Heren 1. Wuisman heeft het team met veel passie en enthousiasme getraind en gecoacht. Nu is het tijd voor een nieuwe stap en een frisse wind. Zowel de trainer als het team kijken met veel plezier terug op de tijd. Assistent-trainer Christiaan Hoekstra blijft het team assisteren.

Robbert Wuisman bracht een frisse wind in het team, bij zijn start als trainer/coach bij HC Helmond Heren 1. De frisse wind kwam echter niet alleen vanuit de nieuwe trainer/coach.  Ook een aantal nieuwe, jonge en gedreven hockeyers kwamen het team versterken. Het was zowel aan de trainer als aan de spelers om te bouwen aan dit team. Dat hebben ze samen dan ook vol overgave gedaan. 

Corona heeft helaas z’n weerslag (gehad) op veel dingen, waaronder ook op sporten. De competitie lag meerdere keren stil, trainen was moeilijk of soms zelfs niet mogelijk, het zijn allemaal factoren geweest waarmee we samen om moesten gaan. Ook HC Helmond Heren 1 heeft hier in deze lastige tijd een draai aan weten te geven en zijn volop blijven trainen en blijven werken aan het team. 

We bedanken Robbert voor zijn inzet voor onze club met name ook in deze moeilijke corona-tijd. We wensen hem veel succes met z’n volgende stappen. 

 

Einde persbericht. Paul Houthooft, voorzitter commissie Tophockey HC Helmond.  e-mail [email protected] Hockey | 3 Februari