Stap jij in de communicatie commissie?

 

Nieuws afbeelding Onze club draait op veel enthousiaste vrijwilligers, van jong tot oud, met of zonder hockey-ervaring. Sterker nog: zonder onze vrijwilligers kan de club niet draaien! Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die zich graag willen inzetten voor onze club. Ben jij op enige manier betrokken bij onze club, dan zoeken we jou! 

Communicatie commissie
De communicatie commissie van onze club bestaat uit een paar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om allerlei communicatie-dingen voor onze club te regelen. Denk aan het maken van deze nieuwsbrief, het posten van berichten op onze socials Facebook en Instagram. Ook onderhoud de commissie de website en maken ze allerlei leuke flyers en posters! 
Heb jij zin om in deze leuke commissie te stappen? Het kost je niet veel tijd, en zeker als je goed samenwerkt is de tijdsinvestering niet megagroot. En zeg nou zelf: wie wil er geen deel uit maken van de leukste commissie van onze club? Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected] en we nemen contact met je op! 


Algemeen | 5 Juli