Teamindelingen & Selectietraject 2021-2022 Junioren

 

Nieuws afbeelding


Bij deze willen we je informeren over de teamsamenstelling voor volgend seizoen bij de Junioren (D t/m A jeugd).

Helaas heeft de KNHB afgelopen week besloten de competities voor dit seizoen te beƫindigen. In lijn met de wens van de KNHB willen we komende weken kijken of het mogelijk is om een regio competitie op te zetten.In afwachting van het KNHB besluit zijn we de afgelopen weken achter de schermen al begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Onderstaand lees je per junioren-lijn een toelichting op hoe we de teamindeling zullen benaderen.

D en C jeugd
Voor de D en C jeugd zijn op 10 en 17 april kennismakingstoernooien georganiseerd voor de spelers die volgend jaar in D of C spelen.We hebben deze dagen in verschillende samenstellingen wedstrijden gespeeld. Deze input zullen meenemen voor de teamindelingen van volgend seizoen. We combineren dit met de evaluaties die we krijgen van de trainers & coaches van de teams.

B-jeugd
Voor de B-jeugd organiseren we een pre-selectie activiteit ten behoeve van de prestatieteams. Hiervoor kunnen de spelers zich aanmelden. Alle spelers ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging krijgen waarop ze kunnen reageren om zich aan te melden.

Na de pre-selectie worden een aantal selectietrainingen ingepland. 

A-jeugd

Voor de A jeugd nodigen we spelers uit om deel te nemen aan de selectietrainingen voor de prestatieteams. Vervolgens worden er een aantal selectietrainingen ingepland.  

Vriendenbriefjes & Breedteteams
Ook voor komend seizoen kun je via het vriendenbriefje doorgeven bij wie je graag in het team wilt komen. We zullen dan ons best doen om daar zo goed mogelijk rekening mee te houden. Het vriendenbriefje kun je hier invullen. 

Let op: de deadline voor het invullen van het vriendenbriefje is zondag 16 mei. 

We hopen natuurlijk dat iedereen ook volgend seizoen weer doorgaat met hockeyen. We kijken er naar uit om weer competitie te kunnen spelen, zowel op het veld als in de zaal. Stop je met hockey? Geef het dan zo snel mogelijk door zodat we hiermee kunnen reklening houden bij de teamindeling.

Bekendmaking nieuwe teams
Zoals gezegd gaan we bekijken of we nog een regio competitie kunnen opzetten. Afhankelijk of dit kan en lukt zullen we bekijken wat het juiste moment is om de nieuwe teams bekend maken. Het is (normaliter) de planning om medio juni de nieuwe teams bekend te maken. 

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact op met een van de onderstaande TC-leden: 

Categorie

Naam

E-mail

JA

Dennis van de Kerkhof

[email protected]

JB

Mike Krol

[email protected]

JC

Kees Doelman

[email protected]

JD

Ruud Bouwman

[email protected]

MA

Ingrid Vlemmings (Nu Valerie van Berlo)

[email protected]

MB

Marc van Hemert (Nu Ingrid Vlemmings)

[email protected]

MC

Hanneke Aben Verhagen

[email protected]

MD

Riemer Coolen ( Nu Marc van Hemert)

[email protected]


Jeugd | 2 Mei