Informatie over trainingen vanaf 3 maart

 

Nieuws afbeelding
Vanaf woensdag 3 maart mogen, naast onze (jongste)jeugdleden, ook leden in de leeftijd t/m 26 jaar weer het veld op. De commissies hebben de afgelopen week het trainingsschema aangepast, zodat alle teams kunnen trainen. Hierbij is rekening gehouden met de avondklok.

Alle teams die mogen trainen hebben inmiddels bericht gehad over hun trainingstijden. Het trainingsschema wordt niet gepubliceerd in LISA, omdat het van tijdelijke aard is. Afhankelijk van nieuwe maatregelen of versoepelingen passen we het trainingsschema aan. Teams die bestaan uit leden ouder dan 26 jaar hebben geen bericht ontvangen, omdat deze teams nog niet mogen hockeyen.

Op zondag is het voor senioren (in de leeftijd t/m 26 jaar) mogelijk om onderlinge oefenwedstrijden te organiseren tussen teams van onze club. Wil jij met je team een oefenwedstrijd spelen, dan kun je dit aanvragen bij het wedstrijdsecretariaat.

De basis-coronamaatregelen die we kennen zijn nog steeds van kracht. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat er tijdens trainingen en oefenwedstrijden geen publiek welkom is, en ook dat spelers na de wedstrijd direct weer het sportcomplex verlaten.

We zijn allemaal heel blij met deze verruiming van de maatregelen en drukken jullie dan ook op het hart om de maatregelen goed na te leven. Alleen samen krijgen we corona onder controle én kunnen we (blijven) hockeyen.


Hockey | 28 Februari