Extra aandacht voor corona-maatregelen

 

Nieuws afbeelding


In Stiphout is een opleving van het aantal corona-besmettingen geconstateerd. In en om Stiphout worden op dit moment extra maatregelen getroffen of besproken, bijvoorbeeld door scholen of sportclubs.

Ook binnen HC Helmond hebben wij deze ontwikkeling besproken. Aangezien er komend weekend alleen activiteiten gepland zijn voor onze jeugdleden, hebben we besloten om de geplande activiteiten door te laten gaan. Dit doen we om de volgende redenen:

• Kinderen/jongeren vormen een lager besmettingsrisico;
• In de buitenlucht is er een beperkt besmettingsrisico;
• Er is geen mandaat vanuit GGD/gemeente, dus de RIVM richtlijnen zijn leidend.

Daarnaast is het zo dat ons ledenbestand niet alleen bestaat uit inwoners van Stiphout, maar ook uit andere wijken van Helmond en omliggende dorpen.

Maatregelen
Uiteraard nemen we deze ontwikkeling wel serieus en volgen wij deze op de voet. Mochten we genoodzaakt zijn om andere beslissingen te nemen, dan informeren we je hierover. We benadrukken nogmaals het belang van het naleven van de corona-maatregelen. Dit is echt heel erg belangrijk om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, maar ook om te kunnen blijven hockeyen! Ook hier geldt weer: alleen samen krijgen we corona onder controle. We doen nogmaals een beroep op jullie verantwoordelijkheid. Lees hieronder de basisregels en bedenk voordat je naar de hockeyclub gaat of je eraan voldoet.
Algemeen | 26 Februari