Alleen samen krijgen we corona onder controle: aanvullende maatregelen

 

Nieuws afbeelding

En alleen samen houden we onze club gezond

 

Het corona-virus zorgt ervoor dat er regels opgelegd worden, waaraan wij niet gewend zijn. Maar ze zijn wel in ieders belang. Alle beperkingen waarmee we te maken hebben zorgen ervoor dat we nóg meer rekening met elkaar moeten houden in het belang van onze prachtige club. Alleen samen houden we corona onder controle én onze club gezond.

Na het stilleggen van alle sportactiviteiten in het voorjaar van dit jaar, zijn we blij dat we nu, met de nodige regels en maatregelen, toch weer samen kunnen hockeyen. Afgelopen weekend was de eerste keer dat we echt kennis konden maken met deze regels. Het was goed om te zien dat een groot aantal leden en bezoekers zijn best heeft gedaan om zich te houden aan de regels, hoe onwennig dit soms ook was. We zijn trots op de flexibiliteit van iedereen!

Naast een trots gevoel, hebben we helaas ook gezien dat de gezelligheid (met name op zondag) de overhand nam, waardoor er aan de corona-regels weinig gehoor werd gegeven. Dit kunnen we niet riskeren door het simpele feit dat we bij een controle het risico lopen dat onze club gesloten wordt wanneer we ons niet aan de regels houden.

Sluiting van onze club wil niemand. Om deze reden verzoeken we jullie dan ook om, met elkaar, de regels te volgen die in het corona-protocol staan, zoals bijvoorbeeld:

• Op het terras moet iedereen zitten, staan mag niet

• De terrasmeubels mogen niet verzet worden

• Mensen van 18 jaar en ouder houden 1,5 meter afstand van iedereen

• Geen muziek buiten

• Eén persoon haalt de bestelling voor het team/de groep

Op basis van de ervaringen van afgelopen weekend heeft het bestuur besloten om enkele aanvullende maatregelen te treffen. Deze maatregelen kun je ook vinden in het protocol verantwoord sporten onder het kopje 'Aanvullingen':

· Op vrijdag sluit het clubhuis om 23.00 uur, iedereen verlaat dan het complex.

· Op zaterdagen zondag sluit het clubhuis om 18.00 uur, iedereen verlaat het complex.

We rekenen op jullie medewerking, ook als je wordt aangesproken op de regels, zodat we kunnen blijven hockeyen.

 


Algemeen | 10 September