Corona & Hockey: registratie bezoekers aan onze club

 

Nieuws afbeelding


We doen er samen alles aan om de verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te beperken. Eén van de manieren waarop we dat in de gaten kunnen houden, is door de bezoekers aan ons complex te registreren. Alle mensen die ons complex bezoeken vragen we om zich te registreren, denk aan spelers, toeschouwers, maar ook vrijwilligers, begeleiders, eigenlijk gewoon echt iedereen. 


Privacy
De gegevens worden enkel opgeslagen zodat we deze bij een mogelijke besmetting kunnen delen met de GGD. Mocht zich dit voordoen, dan kan de GGD een bron- en contactonderzoek uitvoeren. Uw gegevens worden maximaal 14 dagen opgeslagen en daarna vernietigd.

Registeren
Registeren kan makkelijk en snel online gebeuren. U kunt dit ook doen voordat u ons complex bezoekt. Ook als u ons park betreedt kunt u de registratie nog in orde maken. Dit kan op allerlei manieren. Voor (jongste) jeugd kan dit schriftelijk bij de infobalie op onze club. Voor senioren en alle andere bezoekers kan dit alleen digitaal door de QR-code te scannen of naar www.hchelmond.nl/registratie te gaan en het formulier in te vullen op uw smartphone.

Hoe werkt het?
We maken de registratie graag makkelijk voor u. Ga op uw computer of smartphone naar www.hchelmond.nl/registratie en vul het formulier in. Ook kunt u met uw camera de QR-code scannen die u op onze website en op ons sportcomplex kunt vinden. Door de QR-code te scannen komt u automatisch op de registratiepagina terecht.

Wachtwoord LISA
Om je registratie in orde te maken heb je je inloggegevens van LISA nodig. Ben jij je wachtwoord kwijt? Dat is geen probleem, via deze link kun je snel een nieuw wachtwoord aanvragen. 

Vragen
Alleen samen houden we corona onder controle en onze club gezond. Heb je vragen over het de registratie stuur dan een mail naar [email protected].


Algemeen | 27 Augustus