De Commissie Peer

 

Nieuws afbeelding

Deze commissie vind je niet in het organisatieschema op de website, maar bestaat al sinds het ontstaan van HCH en telt momenteel zo’n twintig leden. Zij worden eenmaal per jaar uitgenodigd om een noodzakelijke klus aan te pakken (zie het lijstje hieronder), waar onze accommodatiecommissie niet aan toe komt. Enkele voorbeelden uit het verleden zijn: vervanging van de ballenvangers, maken en plaatsen van de terrastafels, oprichten van het speeltuintje en de renovatie van de tribune.

Kluslijst commissie Peer.

Handmatig ongewenste kruiden bestrijden

Tribune: staanders roestbehandeling en schilderen

Kersenhouten gevelpanelen gebouw schilderen

Betonband aanbrengen in entree veld A

Looproosters bij toegangen gebouw schoonmaken

Ramen gebouw wassen

Depot: rommel opruimen/afvoeren

Depot: Hekwerk herstellen

Videotoren: roestbehandeling en schilderen

Straatkolken schoonmaken/leegscheppen

Nylonnet rondom miniveld vervangen (zwaarder net aanbrengen)

Dode bomen en takhout verwijderen in bosschage

 

Per keer zijn we niet langer dan een ochtend bezig en elke keer worden de leden opnieuw uitgenodigd en kunnen dus, als het hen niet uitkomt, een keertje overslaan. De opkomst bepaalt of één, twee of meerdere klusje(s) uitgevoerd kan/kunnen worden.

We starten met een werkbespreking (met koffie uiteraard), waarna de taken verdeeld worden en men een uurtje of drie samen aan de slag gaat. Materialen en gereedschap worden door de club beschikbaar gesteld, het gaat dus om de ‘extra handjes’. Mocht de temperatuur daarom vragen, dan wordt gezorgd voor een warme hap of een koud drankje.

Een afgeronde HTS-opleiding is echt niet nodig, een bescheiden dosis gezond verstand en motivatie volstaan. En ook hier geldt: "Vele handjes maken licht werk”, en samen houden we onze accommodatie zo in topconditie.

Lijkt het je iets om de commissie te versterken, stuur dan een mailtje naar [email protected]en je wordt binnenkort uitgenodigd voor de volgende gelegenheid, hoogstwaarschijnlijk eind augustus.


Algemeen | 8 Juli