Teamindelingen jeugd seizoen 2020-2021

 

Nieuws afbeelding

De competitiewedstrijden, de SuperSunday’s; de kampioenenhuldiging en alle andere activiteiten… missen jullie het ook? Wij wel!! Helaas kunnen en mogen we veel van deze activiteiten momenteel niet organiseren.

Gelukkig ziet het er naar uit dat we vanaf 1 september weer vol aan de bak mogen.

Daarom zijn we – op de achtergrond – al druk doende met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Belangrijk onderdeel daarvan is de teamsamenstelling. Als gevolg van alle beperkingen zal deze er dit keer anders uitzien dan dat je van ons gewend bent.

Voor de Junioren gaan we het volgende doen:

D-categorie
We organiseren dit jaar in plaats van de bekende D-caroussel kennismakingen voor de D-jeugd. Verspreid over twee zaterdagen gaan de kinderen die volgend jaar in de D-jeugd spelen een aantal oefeningen en kleine partijtjes doen. Hierbij staat het plezier in het hockeyspel centraal. Doelstelling is om de kinderen in een ongedwongen sfeer te laten hockeyen en de extra informatie die we opdoen te combineren met alle informatie die we al hebben om zo tot gewogen teams te komen. Teams waarin de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Vanzelfsprekend houden we bij de breedte teams rekening met de vriendenbriefjes. Wacht niet te lang met invullen en versturen, het vriendenbriefje wordt alleen verwerkt als het binnen is bij de TC Jeugd vóór 5 juni.

De kennismakingsmiddagen voor de D-categorie staan gepland op:

 

Jongens

Dagen

zaterdag 30 mei en zaterdag 6 juni

Aanwezig

10:15 uur

Ophalen

11:45 uur

Tenue

HCH + een extra wit shirt

Afmelden

Bellen of appen naar Ruud op 06-12401625

Veld

Jongens mogen naar veld D

 

Meisjes

Dagen

zaterdag 30 mei en zaterdag 6 juni

Aanwezig

12:00 uur

Ophalen

13:30 uur

Tenue

HCH + een extra wit shirt

Afmelden

Bellen of appen naar Hanneke 06-17072808

Veld

Bij aankomst zullen de meisjes aan het einde van de "zoen en zoefstrook" (parkeerplaats bij veld B) naar het juiste veld worden verwezen.

C-, B-, en A-categorie
Voor deze 3 categorieën organiseren we dit seizoen geen selectietrainingen.

De samenstelling van de prestatie- en opleidingsteams zullen we volledig baseren op de kennis die we al hebben van de spelers en speelsters. Wel houden we de mogelijkheid open om aan het begin van het seizoen de teams waar nodig aan te passen.

Bij de breedte teams houden we ook in deze categorieën rekening met het sociale aspect. Via het bijgesloten vriendenbriefje kun je jouw voorkeur aangeven. Het mag duidelijk zijn dat we niet alle wensen kunnen honoreren. De beslissing hierover ligt bij de TC-jeugd.

Vriendenbriefjes
Via deze link kun je het vriendenbriefje invullen.Vul je vriendenbriefje op tijd in en stuur m op vóór vrijdag 5 juni.  Vriendenbriefjes die later binnenkomen worden niet verwerkt.

Planning en vragen
We streven er naar om voor zondag 21 juni de definitieve indeling van alle teams bekend te maken. Heb je vragen, opmerkingen of specifieke wensen ten aanzien van de teamsamenstelling? Neem dan via mail contact op met de volgende TC-leden:

Categorie

Naam

E-mail

JA

Dennis van de Kerkhof

[email protected]

JB

Mike Krol

[email protected]

JC

Kees Doelman

[email protected]

JD

Ruud Bouwman

[email protected]

MA

Martijn van Ommeren en Valerie van Berlo

[email protected]

MB

Ingrid Vlemmings en Frank Smits

[email protected]

MC

Marc van Hemert

[email protected]

MD

Hanneke Verhagen

[email protected]

Algemeen

Michiel Serrarens

[email protected]


Jeugd | 25 Mei