Nieuwe (assistent) trainers Dames 1

 

Nieuws afbeelding

Erik-Jan de Bekker, trainer Dames 1

Ik ben Erik-Jan de Bekker, 32 jaar, woonachtig in Tilburg, getrouwd en kersverse vader van een dochter. In het dagelijks leven ben ik docent Lichamelijke Opvoeding (gewoon gymleraar dus) op een middelbare school in Breda. De afgelopen drie jaar heb ik met veel plezier de heren van HOD gecoacht. Afgelopen winterstop heb ik besloten om opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.
Ik ben blij dat ik deze uitdaging bij HC Helmond heb gevonden, iets waar ik erg enthousiast over ben! Ik heb al een beetje huiswerk gedaan en een gestructureerde ploeg gezien met een grote werklust. Fantastische eigenschappen voor een ploeg. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan!

Wouter van Griensven, assistent-trainer Dames 1
Ik ben Wouter van Griensven. Eveneens 32 jaar en woonachtig in Tilburg. Wellicht kennen jullie mij al, aangezien ik in mijn jeugd in Helmond heb gehockeyd. Ik heb in het verleden samen met Erik-Jan Meisjes A1 van Tilburg getraind. Met dat team hebben we mooie successen behaald.
Wij hebben dan ook erg veel zin om samen met jullie aan de slag te gaan. We hopen dan ook dat we een goede start kunnen maken in het nieuwe seizoen en het corona-virus ver achter ons kunnen laten. Graag tot ziens op de club!


Hockey | 20 Mei