LET OP: Meer controle op naleven corona-maatregelen tijdens trainingen

 

Nieuws afbeelding

Wat zijn we blij dat er weer wat beweging is op onze club, het is zo stil geweest… Zowel de (jongste) jeugd als de senioren mogen weer buiten trainen. Maar… wel volgens strakke regels. 

Helaas moeten we constateren dat de corona-regels niet (goed) worden nageleefd tijdens trainingen. Met z’n allen moeten we voorkomen dat het corona-virus opnieuw kans krijgt om zich snel te verspreiden. Wanneer we de maatregelen niet naleven, lopen we hele grote risico’s op allerlei vlakken. Gemeente, politie maar ook wij zelf controleren regelmatig of de regels in acht worden genomen. Wanneer dit niet zo is, loop je als individu de kans dat je een flinke boete krijgt voor het overtreden van corona-maatregelen. Ook als club lopen wij dit risico, echter de boete is dan vele malen hoger. Dit risico willen we niet nemen.

De komende week zullen we extra controleren op onze club tijdens trainingen. Mochten we zien dat het voor onze leden te moeilijk is om de regels na te leven, dan volgen sancties. In het uiterste geval moeten we ons sportcomplex (opnieuw) sluiten. Het spreekt voor zich dat we deze maatregel liever niet nemen! 

We staan samen aan de lat om de trainingen in deze toch al bijzondere tijd veilig te laten verlopen. Laten we ons hier met z’n allen voor inzetten! Heb jij tips of ideeën voor trainen in corona-tijd, laat het ons weten! Stuur een mail naar [email protected]

#coronawedoenhetsamen


Hockey | 17 Mei