Woensdagavondcompetitie HC Helmond

 

Sinds 1994 speelt op de velden van HC Helmond op woensdagavond de woensdagavondcompetitie. Teams van bedrijven of teams gesponsord door bedrijven nemen het hier om de 14 dagen tijdens het gewone hockeyseizoen tegen elkaar op. Het uitgangspunt hierbij is om op een gezellige en recreatieve manier te hockeyen en te netwerken. Tevens is er de mogelijkheid om als veteranenteam deel te nemen aan de competitie. Na de wedstrijden is er in het clubhuis tijd voor een gezellige borrel. Naast de competitie is er jaarlijks een afsluitend toernooi waar zal worden gestreden om de "Piet van Driel” schaal. Dit wordt afgesloten met een heerlijke barbecue. 


De minimumleeftijd voor de deelnemers bedraagt 30 jaar. Dispensatie is mogelijk voor maximaal 3 spelers onder de 30 jaar. Deze dienen echter wel 25 jaar of ouder te zijn. Eveneens is het mogelijk om met een gemengd team deel te nemen, dit is echter geen verplichting. Elk team zorgt voor zijn eigen scheidsrechter en keepersuitrusting. Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNHB met als uitzondering dat de scoop en andere hoge ballen verboden zijn. De aanvang van de wedstrijden is 20.30uur, vanaf 20.00uur zullen de velden beschikbaar zijn om te spelen. Voor aanvang van de wedstrijden zullen de teams ontvangen worden met koffie en thee, dit wordt verzorgd door HC Helmond. Na de wedstrijd is er een gezellig samenzijn waar onder het genot van een borreltje nog nagepraat kan worden. Hierbij zullen de borrelhapjes eveneens verzorgd worden door HC Helmond. Heeft u interesse om deel te nemen met een team, neem dan gerust contact op met een van de commissieleden of het wedstrijdsecretariaat van HC Helmond. Voor komend seizoen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Uitgangspunt is èn blijft een gezellige pot hockey met daarna ontspanning en gelegenheid tot netwerken. Voor verdere informatie, het aanmelden van teams of een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met de commissie woensdagavondcompetitie en/of het wedstrijdsecretariaat van HC Helmond. 

Met sportieve groet, 

Woensdagavondcompetitie: Chris van Asten, [email protected] Floris Horsten, [email protected] 
Wedstrijdsecretariaat: Marjan Verschuren, [email protected]Hockey | 17 Augustus