CARNAVAL VOOR DE JONGSTE JEUGD IN CLUBHUIS HCH

 

Nieuws afbeelding

CV Oranjebuurt organiseert voor de 43ekeer het Ranja & Pieperbal op Woensdag 19 februari 2020 bij HC Helmond

Prins Martijn dun Eerste de hoogheid van CV Oranjebuurt nodigt alle kinderen van de basisschool uit voor het grootste en gaafste kinderbal van Helmond en omstreken. Ook dit jaar belooft het weer een enorm feest te worden in het clubhuis van Hockeyclub Helmond. 

Op woensdagmiddag 19 februari gaat het weer helemaal los!! Voor de groepen 1 tot en met 5 ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom om te feesten, te hossen, te lachen en te snoepen en vooral te knallen. De appeltjes én de mandarijntjes van Oranje komen speciaal voor jullie optreden en ook Prins Martijn dun Eerste zal aanwezig zijn om mee te feesten. Er zal een DJ zijn die dit jaar voor de beste en mooiste carnavalskrakers zal zorgen. Verder is er een bijzondere act en zal de Prins de meest ludieke carnavalsvierders een mooie prijs overhandigen. Dus doe goed je best en begin alvast met nadenken over hoe je verkleed komt.

Om 19.00 uur zal het feest losbarsten voor de groepen 6 tot en met 8. Ervaring leert dat het dak er dan echt afgaat en dat we tot in de late uurtjes doorgaan met polonaises, hossen, dansen en zingen. Ook ’s avonds zullen de appeltjes van Oranje optreden en zal de Prins prijzen uitreiken voor de beste geklede personen; individueel of duo’s!

Kortom, een enorme happening die je niet mag missen. Een gaaf feest waar je écht bij moet zijn!! Zorg dat je op tijd je kaarten ophaalt op één van onderstaande adressen.

We zien je graag op woensdag 19 februari bij HC Helmond!!!

Prijs kaartjes: 5 euro (graag gepast betalen)

Inclusief drankjes, koude en warme hapjes

Ranjabal:19 februari 2020

Aanvang: 14.00 uur

Einde: 16.30 uur

Leeftijd: groep 1 tot en met 5 (zonder ouders; er is voldoende begeleiding aanwezig)

Pieperbal:19 februari 2020

Aanvang: 19.00 uur

Einde: 21.30 uur

Leeftijd: groep 6 tot en met 8

Verkoop kaarten vanaf maandag 10 februari 2020

  • Fam. van Thiel, Hazelaar 2
  • Worldwise Reis- en Adviesbureau, Dorpsstraat 40-G
  • Fam. Claassens, Julianalaan 58
  • Fam. Smits, Warandelaan 47

Ook kaartverkoop vanaf 10 februari op de Wilhelminaschool (hoofdentree),

elke ochtend van 08.30-08.40 uur


Algemeen | 5 Februari