Wedstrijdverslag Helmond H1 – Naarden H1

Nieuws afbeelding

Helmond Naarden een bekend affiche, afgelopen jaar kwamen we elkaar ook al tegen in de competitie. Naarden is een sterke ploeg met veel individuele kwaliteiten, maar ook zij zijn flink veranderd qua teamsamenstelling.

We begonnen de wedstrijd goed en kregen al vroeg in de wedstrijd verschillende kansen. Helaas kwamen we in de 10de minuut op een 0-1 achterstand. We waren beter maar konden onszelf helaas niet belonen. We waren opzoek naar die aansluitingstreffer maar misschien iets te gretig want onze topschutter Rens Hermes viel uit met een schouderblessure. We gingen dus ook aan de thee met een 0-1 achterstand.

Het strijdplan voor de 2de helft was duidelijk, gewoon door blijven hockeyen, dat doelpunt valt vanzelf wel. En in de 55ste minuut was daar dan ook goudhaantje Philippe Martens, op aangeven van Floris Lalisang prikte hij de 1-1 binnen. We wilde opzoek naar die 2-1 maar door een gele kaart waren we genoodzaakt om de pot dicht te houden en de 1-1 voor lief te nemen. Dit lukte en de einduitslag werd dus dan ook 1-1. We willen iedereen bedanken voor de support en hopen jullie ook volgende week te zien.