Jongste Jeugd Dag

 

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 22 juni jl. was het weer jongste jeugd dag en heeft HCH 24 F-teams mogen ontvangen. Het was prachtig weer en nadat iedereen zich had gesetteld konden de wedstrijdjes beginnen.

Op de velden werd er hard gewerkt door alle teams. Veel enthousiaste kinderen hebben, ondanks de hitte, 5 partijtjes van 20 minuten gespeeld. Daarnaast waren er nog vele andere spelletjes te spelen, zoals strafballen nemen. Voor verkoeling was ook gezorgd, want alle teams moesten flink aan de bak met de waterraces. Tevens was ieder team verzocht om een (gevulde)- liefst eigen gemaakte- pinata mee te brengen. Ieder team kon zijn stem uitbrengen op de mooiste Pinata. Het zag er allemaal kleurrijk uit en na flink wat wedstrijdjes gespeeld te hebben konden de kinderen zich fijn uitleven door hun eigen Pinata stuk te slaan met de hockeystick.

Kortom, de jongste jeugd dag was weer een leuke, sportieve en gezellige dag waar iedereen met veel plezier aan kan terugdenken. Iedereen bedankt voor alle hulp en voor de leuke dag!


Hockey | 5 Juli