Zaterdag 29 juni HCH-dag

 

Nieuws afbeelding

Na een sportief voorjaar sluiten we het seizoen af met een blik terug en vooruit naar het volgende seizoen.Tijdens de HCH dag op29 juni nemen we afscheid van Fieke. Zij stopt helaas met haar activiteiten bij HC Helmond. Iedereen is vanaf 13.30 uur welkom om haar de hand te schudden, 

Ook op deze dag ontmoeten jij en jouw ouders jouw teamgenoten en hun ouders van jouw nieuwe team voor het seizoen 2019-2020. Er wordt dan per team afgesproken hoe de teamtaken van Manager, Trainer en Coach verdeeld worden. Daarnaast kan alvast binnen het team afgesproken worden wie spelbegeleiders kunnen zijn.

  • De teammanager is verantwoordelijk voor het ‘verzorgen’ van het team, maakt teamafspraken (bv rijschema, spelbegeleiding etc) en is contactpersoon met de club.
  • De trainer assisteert wekelijks de hoofdtrainer. De hoofdtrainer bepaald de oefeningen maar de teamtrainer enthousiasmeert en begeleidt het team. (dit kan ook door ouders worden afgewisseld). In geval van een 2etrainingsmoment wordt de training geheel door deze team trainer verzorgt zonder hoofdtrainer. 
  • De coach bepaalt per wedstrijd de teamsamenstelling, wisselt de spelers tijdens de wedstrijd en moedigt aan. 
  • De spelbegeleider fluit voor overtredingen en begeleidt de wedstrijd. Ook helpt hij/zij de kinderen bij de kennismaking van de spelregels.

 

Ook kan er andere relevante informatie zoals telefoonnummers en adressen onderling gedeeld worden. Het is daarnaast een mooi moment voor de eerste teamfoto! 

De materialen van de club zoals keepers en trainingsmaterialen worden die dag weer ingenomen. Zorg dus dat je die bij je hebt! 

Naast de entree richten we een Tweede Leven Hoek in. Hier kun je mooie hockeyspullen die niet meer passen/niet meer gebruikt worden tussen 8:45 en 9:00 voorzien van kaartje met prijs en telefoonnummer achterlaten zodat je gedurende de dag gebeld kunt worden door een geïnteresseerde koper. Stuur deze koper een Tikkie met de afgesproken prijs en de deal is rond! Niet verkochte spullen kunnen aan het einde van de dag opgehaald worden. 

Terwijl de ouders in het clubhuis over deze belangrijke teamzaken beslissingen nemen, wordt er voor de spelers een leuke hockeyclinic verzorgt. De kinderen in de verschillende leeftijdscategorieën (waar je volgend seizoen toe behoort!) worden op de volgende tijdstippen verwacht op het A-veld: 

- 9:30 - 10:30 F-Jeugd

- 10:30 - 11:30 E6-Jeugd

- 11:30 - 12:30 E8-Jeugd

- 12:30 - 13:30 D-Jeugd

- 13.30 - 14:30 officiële AFSCHEID FIEKE met aansluitend receptie

- 15:30 - 16:30 C-Jeugd

- 16:30 - 17:30 A&B-Jeugd

Let op: de nieuwe teamindelingen worden op 23 juni in een aparte nieuwsbrief bekend gemaakt.   


Algemeen | 20 Juni