Robbert Wuisman nieuwe trainer HC Helmond Heren 1

 

Nieuws afbeeldingNa zes jaar hoofdtrainer te zijn geweest bij HC Helmond gaat Sjef Hendrikx op zoek naart een nieuwe uitdaging. Sjef is in 2013 begonnen als hoofdtrainer van Dames 1, in 2015 is hij hoofdtrainer geworden van Heren 1. Sjef heeft zich altijd met veel enthousiasme ingezet als hoofdtrainer voor de club, bedankt daarvoor!

We zijn erg blij dat we voor het nieuwe seizoen voor Heren 1 een nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden, dat is Robbert Wuisman. Hieronder stelt hij zich kort voor.

Ik ben Robbert Wuisman, 35 jaar oud, en woon in Waalre samen met mijn vriendin Laura en zoon Jesse. Binnenkort verwachten we er een dochter/zusje bij.
Ik werk sinds 2012 op de International School te Eindhoven als Docent LO en Sport Coördinator.
Als klein menneke ben ik op jonge leeftijd begonnen met hockey en ik geef inmiddels al weer 20 jaar hockeytraining. Vanaf 2012 ben ik gestopt als H1 speler van het toen nog bestaande EMHC en ben ik mij nóg meer gaan verdiepen in het trainingsvak. Als beginnend coach ben ik toen mijn HT4 gaan doen en heb ik stage gelopen bij OZ H1 coach Michel van den Heuvel. Van 2012-2014 heb ik dan ook van dichtbij mogen meemaken hoe je landskampioen wordt en zilver haalt op de EHL.
Na deze geweldige ervaring ben ik als hoofdcoach begonnen in Weert H1.
Bij mijn oude clubje heb ik drie jaar met plezier gewerkt, zijn we gepromoveerd van de 2e naar de 1e klasse en daarna twee jaar top vier behaald. De afgelopen twee jaar was ik hoofdtrainer bij Oss H1 waar we samen met een jonge groep mooie stappen hebben gemaakt en nu nog meedoen in de race naar promotie.
Ik ben een zeer gepassioneerde trainer/coach die eraan toe is om met een groep te werken op een hoger niveau en zin heeft in de volgende stap. Ik ben heel blij dat ik me mag gaan aansluiten bij de familie van HCH!
Ik blijf graag hangen na de training of wedstrijd en met een drankje erbij maak ik graag een praatje met u. Tot ziens langs de lijnen...


Hockey | 29 April