Ranja- en Piepersbal CV Oranjebuurt 27 februari 2019

 

Nieuws afbeelding

CV Oranjebuurt organiseert voor de 42ste keer het Ranja- & Piepersbal op Woensdag 27 februari 2019 in het clubhuis van HC Helmond. Prins Lambert dun Twidde, de hoogheid van CV Oranjebuurt, nodigt alle kinderen van de basisschool uit voor het grootste en gaafste kinderbal van Helmond en omstreken. Ook dit jaar belooft het weer een enorm feest te worden op de Hockeyclub van Helmond.
 
Op woensdagmiddag 27 februari gaat het weer helemaal los!! Voor de groepen 1 t/m 5 ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom om te feesten, te hossen, te drinken, te lachen, te snoepen en te knallen. De appeltjes én mandarijntjes van Oranje komen speciaal voor jullie optreden en ook Prins Lambert dun Twidde en Vorst Wouter-Jan van CV Oranjebuurt zijn erbij. DJ Wouter  zorgt voor de beste en mooiste carnavalskrakers.  Verder is er weer een hele bijzondere act en zal de Prins de meest ludieke carnavalsvierders een mooie prijs overhandigen. Doe dus goed je best en begin alvast met nadenken over hoe jij verkleed komt.
 
Om 19.00 uur zijn de groepen 6 t/m 8 aan de beurt. Ervaring leert dat het dak er dan afgaat en dat we tot in de late uurtjes doorgaan met polonaises, hossen, zingen en keten. Ook ’s avonds zullen de appeltjes komen optreden en zal de Prins de nodige prijzen uitreiken voor de best geklede personen; individueel of duo’s!.  Wij zien jullie graag in leuke, malle of gekke kleding en in een opperbeste carnavalsstemming.
 
Kortom een enorme happening die je echt niet mag missen. Een gaaf feest waar je echt bij moet zijn!! 
 
Prijs kaartjes: 5 euro (graag gepast betalen)
Inclusief drankjes, koude en warme hapjes.
 
Voor meer informatie en de kleurplaat voor de kleurwedstrijd van het Ranjabal kijk op de website van CV Oranjebuurt.  

Ranjabal:           27 februari 2019
Aanvang:            14.00 uur
Einde:                 16.30 uur            
Leeftijd:              Groep 1 t/m groep 5 (zonder ouders; er is voldoende begeleiding en afleiding)
 
Piepersbal:        27 februari 2019
Aanvang:            19.00 uur
Einde:                 21.30 uur            
Leeftijd:              Groep 6 t/m groep 8


Algemeen | 18 Februari