Uitnodiging HCH dag 28 juni 2014

 

We verwachten dat alle leden erbij zijn.

Vorig seizoen hebben we voor het eerst de HCH jeugddag georganiseerd waarin de teams in de samenstellingen voor het volgende seizoen bij elkaar kwamen. Om elkaar te leren (voor zover dat al niet het geval was) maar met name om een aantal belangrijke zaken voor het nieuwe seizoen te regelen zoals:

-coaches, trainers en teammanagers;

-telefoonnummers, email adressen ed van de kids en ouders;

-vrijwilligers, (wie kan en wil graag de club ondersteunen);

-sponsoren, (wie zou graag onze club willen sponsoren).

De eerste HCH jeugddag was een groot succes vandaar dat we dit jaar deze dag ook weer organiseren. We hebben ook geleerd van de eerste editie. Dit jaar zullen de selecties van de eerste teams vooraf zijn afgerond zodat de samenstellingen van de eerste en tweede teams klaar zijn (daar liepen we vorig jaar nog op vast).

Ook dit jaar zijn er kraampjes voor sponsors en vrijwilligers. Naast organisatorische zaken wordt het ook erg leuk. Er zijn hockeyclinics en er wordt een teamfoto gemaakt. Dus trek je HCH kleding aan en zorg dat je er klaar voor bent.

Een belangrijke dag voor de club. We rekenen erop dat iedereen aanwezig is, kids en ouders.

Tot zaterdag 28 juni op de club. Voor tijden zie onderstaand.


Dirk Jan van Lente

Voorzitter HC Helmond


 Iedere groep heeft onderstaand programma:

 

10 minuten : toelichting op de dag, uitleg van de teammap

5 min: de kids gaan naar de clinic

60 minuten: ouders gaan aan de slag, met uitwisselen van de gegevens , verdeling van de taken, inventariseren van vrijwilligers en sponsoren

( opm. In de teammap zit 2 x de lijst met namen, als u deze aanvult, kan de coach/teammanager aan het einde 1 lijst meenemen, de andere lijst blijft in de map en levert u weer in)

 

09.00 uur Opening

09.15 -10.30 uur F jeugd

10.45 -12.00 uur E jeugd

12.15 -13.15 uur D jeugd

13.30 -14.30 uur C jeugd

14.45 -16.30 uur B jeugd – A jeugd

 

Vrijwilligers

Onze hockeyclub draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de contributie ongeveer 3000 euro per lid zijn. Voldoende vrijwilligers is dus cruciaal voor een succesvolle vereniging. Zo zijn we op zoek naar een secretaris voor het bestuur en diverse leden voor de diverse commissies. Heeft u interesse in het leveren van een bijdrage aan de club, meldt u zich dan bij het bestuur op deze dag.


Sponsoren

De begroting voor de hockeyclub wordt voor een significant deel door de sponsoren bijeengebracht. Op de HCH dag is een kraam van de sponsorcommissie. Er zijn diverse mogelijkheden om de club te sponsoren, waaronder bedrijfslidmaatschap en teamsponsor. Laat u informeren over de mogelijkheden.


Algemeen | 11 Juni