Officiële opening vernieuwd A-veld HC Helmond

 

Nieuws afbeelding

Tijdens de zomerstop van dit seizoen is het hoofdveld van HC Helmond gerenoveerd. Het veld is tijdens de zomer dan ook niet bespeelbaar geweest. Op zondag 16 september om 14.30 uur wordt het gerenoveerde veld officieel geopend. We openen dan ook meteen de competitie 2018 van HC Helmond in een bijzonder jaar. We vieren dat we 85 jaar kunnen hockeyen in Helmond. We nodigen u van harte uit om bij dit bijzondere en feestelijke moment aanwezig te zijn.

Renovatie
Het hoofdveld (A-veld) van HC Helmond was nodig aan vervanging toe. De mat was na 13 jaar intensief gebruik tot op de draad versleten.Tijdens de zomerstop van de competitie is hard gewerkt om het veld te renoveren. Dankzij een strakke planning en uitvoering door Greenfields BV en CSC-Sportsystems BV is het gelukt om het hoofdveld klaar te krijgen voor de officiële start van de competitie. De oude kunstgrasmat is verwijderd, de E-Layer is plaatselijk hersteld, de verplichte klemgoot is aangebracht, nieuwe hekwerken en ballenvangers zijn geplaatst, de beregeningssproeiers zijn vervangen en de beregeningsinstallatie is uitgebreid met twee doelsproeiers. Tot slot zijn met hulp van vrijwilligers van onze club (‘de commissie Peer’) de reclameborden schoongemaakt opnieuw bevestigd, is de parkeerplaats van belijning voorzien en zijn diverse andere werkzaamheden op ons sportpark uitgevoerd.

Sponsoren
Om ons hoofdveld te kunnen renoveren zijn we mede afhankelijk van sponsoren We hebben een deel van deze sponsorgelden ingezet om de renovatie van het A-veld te bekostigen. We willen al onze sponsoren dan ook hartelijk danken, met in het bijzonder onze ‘Sponsoren Goud’ Bavaria, Rabobank en Intersport Gunneman. Ook bedanken we Rivez Assurantiën & Risicobeheer als specifieke sponsor voor ons A-veld.


Algemeen | 5 September