Zeer geslaagde en zonovergoten 40ste editie FAMIX

 

Nieuws afbeelding

Afgelopen zaterdag 30 juni is de 40ste editie van de FAMIX georganiseerd op onze club. De familie Swinkels leverde maar liefst drie teams aan en de familie Stockx/Houthooft twee teams, waardoor de Famix commissie een goede poule indeling kon maken voor zowel prestatie als recreatief. De commissie heeft veel aandacht gehad voor alle deelnemende teams en gaat proberen om volgens jaar nog meer families bij elkaar te brengen door bijvoorbeeld meer combinatie te stimuleren in teams. Ook het bestuur heeft met een prachtig team dit jaar zijn intrede gedaan tijdens het 40 jarig jubileum. 

In de categorie prestatie heeft de Familie Nieland+ gewonnen, bij de recreatie ging de familie Houthooft 2 er met de beker vandoor. Van harte proficiat voor deze teams! En alle andere teams, bedankt voor jullie enthousiaste deelname! 

Maar... we kijken ook al vooruit! Volgend jaar organiseren we de 41ste editie van de Famix. We zijn nu al aan het plannen en horen graag van jullie welke datum passend is voor de volgende Famix. We hebben nu eenmaal te maken met veel evenementen in de regio in deze zomerperiode.

De eerste editie van de Famix was in 1978, toen nog op de HMHC velden aan ‘t verliefde laantje, waar nu golfclub ‘Overbrug’ zit. Toen der tijd deden er ruim 30 teams mee en was er zelf een inschrijvingsstop! Dat is een mooi streven voor ons, hoewel we twijfelen of het haalbaar is. De families waren vroeger groter en er waren minder evenementen in de weekenden, waardoor we meer deelnemers hadden. Maar minimaal 15 teams zou prachtig zijn. We kijken uit naar de 41ste editie!  


Hockey | 3 Juli