In Memoriam: Bas Meijerink

 

In Memoriam Bas Meijerink

 

Vorige week, donderdag 7 december, is ons markante Hockey Club Helmond - lid Bas Meijerink overleden.

 

Bas was al vanaf zijn jeugd lid van HUAC en later van HCH. Tot enkele jaren geleden speelde hij in de verdediging van veteranen D. Daarmee hield zijn betrokkenheid bij de club niet op: De wedstrijden van zijn zonen Koen en Paul werden door Bas steevast bezocht, altijd met een cappuccino in zijn hand op zijn vaste stek naast de dug-out van veld A. En ja, ook met een biertje.

 

HCH was belangrijk voor Bas. Zo lang zijn gezondheid het toeliet is hij de wedstrijden van zijn zonen en van veteranen D blijven bezoeken. Maar Bas was ook belangrijk voor HCH. Tot nog maar enkele weken geleden toe heeft hij vele technische klussen en reparaties in het clubhuis afgehandeld, met name op elektrotechnisch gebied. Door deze betrokkenheid hebben we Bas enkele maanden geleden benoemd tot de eerste "Vriend van HC Helmond” – een lidmaatschapsvorm die op dit moment verder wordt uitgewerkt op aangeven van Bas. Op ALV’s was Bas ook steevast aanwezig. Altijd klaar voor discussie en met een uitgesproken mening. Met een zeer kritische blik maar altijd positief en opbouwend, en altijd bereid om samen aan de club te werken. Wij zijn hem daarvoor zeer dankbaar. We zullen zijn aanwezigheid langs de lijn en in de club enorm missen.

 

Wij wensen Marie-José, Paul en Koen, familie, vrienden en de leden van HC Helmond team Veteranen D heel veel sterkte met het veel te vroeg overlijden van Bas.


In Memoriam | 12 December
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws