7-13 oktober: Week van de Scheidsrechter

 

Week van de Scheidsrechter

"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. Week in week uit staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken. De KNHB doet daarom jaarlijks mee aan de Week van de Scheidsrechter.

De Week van de Scheidsrechter vindt dit jaar plaats van 7-13 oktober. Wij roepen ieder jaar alle hockeyverenigingen op om mee te doen aan deze week door extra aandacht aan hun scheidsrechters te besteden, dit kan op verschillende manieren o.a. door de scheidsrechters uit te nodigen voor één van de spelregelcafés bij jou in de buurt.


 

Actie
Daarnaast kunnen verenigingen ieder jaar meedoen met een speciale actie tijdens de Week van de Scheidsrechter. Nomineer je meest bijzondere scheidsrechter en win voor je club een scheidsrechtersclinic. Nadere info volgt nog. DUS LEDEN VAN DE HC HELMOND; DENK JIJ DAT JE DE SCHEIDSRECHTER BENT OF KENT GEEF HEM OF HAAR OP VIA ONDERSTAAND MAILADRES.


Spelregelcafés 
Gezien het hockeyseizoen in september start en we dan graag alle scheidsrechters weer op de (nieuwe) spelregels willen attenderen, vinden in het kader van de Week van de Scheidsrechter in de periode van 18 september-13 oktober 2017 60 spelregelcafés plaats. Tijdens de spelregelcafés zetten we de scheidsrechters in het zonnetje en bereiden we hen voor op het nieuwe seizoen. Er wordt aandacht besteed aan de (nieuwe) spelregels. Ieder café wordt geleid door een top-bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt, zodat alle aanwezigen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaan.


Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan hieraan voor een café op jouw vereniging of in de buurt! Je ontvangt tijdens het café een leuke en handige attentie! Benieuwd op welke vereniging een spelregelcafé plaatsvindt? Kijk dan in onderstaand overzicht.


Geldrop Zuid Nederland donderdag 28 september
Gemert Zuid Nederland maandag 9 oktober

 

 

Oranje-Rood Zuid Nederland donderdag 5 oktober

 


Bij vragen kun je me altijd mailen; [email protected]


Brigitte de Vries


Arbitrage | 13 September