5 juli 19.30 uur: business meeting bij HC Helmond

 

Als het goed is draag jij HC Helmond een warm hart toe. Als bestaande sponsor. Als team- of jeugdteamsponsor. Als ouder van een hockeyende zoon of dochter. Als bedrijfslid. Of als fanatieke supporter. Of je hebt in een eerdere instantie aangegeven dat je meer wilt weten over sponsoring - dat kan ook.

Volgens onze informatie ben je daarnaast ondernemer - of ondernemend. Wanneer je je daarbij aangesproken voelt, willen we je volgende week woensdag graag uitnodigen in het clubhuis. Voor deze groep bijzondere mensen hebben we een business-avond georganiseerd. Een gezellig samenzijn met een serieus tintje: Op deze avond willen we je namelijk bijpraten over onze ambities, plannen en uitdagingen.

Hoe staat de club er voor?
We zijn een bloeiende en boeiende organisatie met een ledenaantal dat, met gemiddeld zo'n 1.250 m/v, de grootste sportvereniging van Helmond is. We zijn financieel gezond en investeren elk seizoen een enorme hoeveelheid tijd, energie en middelen om hockey in Helmond mogelijk te maken. De sportieve successen van de afgelopen tijd (vorig jaar promotie van Dames 1, dit jaar kampioenschap van Heren 1) onderstrepen dat alleen maar. En de begroting groeit al jaren mee. Daarnaast zijn we een fantastische vereniging -en club- waar ieder lid zijn of haar steentje bijdraagt. 

Wat zit eraan te komen?
In 2018 bestaat HC Helmond (of althans de oudste voorganger van HCH) 85 jaar. Wij willen dit jubileum aangrijpen om terug te blikken, het jubileum te vieren en vooruit te kijken. Zoals u wellicht weet zijn we daarnaast vergevorderd met een uitbreiding van het aantal velden - en ook willen we binnen afzienbare tijd gaan bouwen aan een nieuw clubhuis en sport- en training faciliteiten. Ook (en dat is misschien nog wel het meest belangrijk) willen we het hockeyniveau in Helmond op een nóg hoger plan tillen. We denken dat de tijd daar rijp voor is.

We zien echter ook een andere tendens. Andere hockeyclubs worden, door verdere concentratie en krachtenbundeling, sterker en sterker. Wanneer we ook op lange termijn mee willen draaien in de regionale top, moeten we een aantal zaken gaan professionaliseren en verbreden. Met alle ambities is het vang belang dat we daar nú een volgende stap in gaan zetten.

Wat zijn we van plan op 5 juli?
Maakt u zich geen zorgen: we vragen u geen geld op deze bijeenkomst - althans: nog niet ;-) Waar we wel naar op zoek zijn, zijn mensen die met ons willen meedenken. Willen adviseren. Sponsors willen werven. De haalbaarheid van een nieuw clubhuis willen onderzoeken. Een match willen vinden tussen regionaal bedrijfsleden en gezonde hockeyclub.

In een aantal korte sessies willen we graag met jullie een aantal laagdrempelige gesprekken voeren op 5 juli. De thema's zijn:
- Groei sponsorbudget: hoe doen we dat?
- Teamsponsoring: wat zijn de wensen van sponsoren?
- Evenementen op de club: hoe kunnen we dat realiseren?
- Nieuwbouw clubhuis en velden: hoe kunnen we club, leden en (lokale) partners betrekken bij realisatie?

Uiteindelijk zouden we het heel mooi vinden wanneer jullie betrokkenheid wordt omgezet in nieuw elan op het gebied van sponsorwerving. Dat zich de komende tijd bezig gaat houden met het opzetten en organiseren van deze - voor de club ó zo belangrijke - taak. Ons idee is, dat vele handen licht werk maken. En dat we er een leuke, gezellige en vooral interessante avond met gelijkgestemden hebben.

Kom je ook? Meld je dan even aan via deze link:
https://goo.gl/forms/BOlWSptM2 2SVWAj82


Heb je vragen? Zoek dan contact met me!

Met vriendelijke groeten,
Hockey Club Helmond

Bart Scheepens
bestuurslid - communicatie


Evenementen | 27 Juni