Vacature: netwerkers met daadkracht!

 

Sponsoring is een steeds belangrijker wordende bron van inkomsten binnen HC Helmond. Bijna een kwart van ons budget wordt op dit moment door sponsoren opgebracht. Eigenlijk heel logisch: Met de prestaties van Dames 1 en Heren 1 en de eerste jeugdteams, de groei van de vereniging en de positieve uitstraling van de club is de rek er nog lang niet uit.

Door de ambities voor de toekomst (extra velden, een nieuw clubhuis en verdere professionalisering van de opleiding) is het noodzakelijk om dat budget de komende jaren fors te vergroten. Daarom heeft de sponsorcommissie de behoefte om het team uit te breiden met enthousiaste en betrokken

Netwerkers met daadkracht

Als lid van de sponsorcommissie ben je actief met het enthousiasmeren van bestaande en nieuwe sponsoren. Ook werk je samen met hen aan de mogelijkheid om de wensen optimaal bij elkaar te laten aansluiten. Exposure, branding, netwerken, team- of evenementsponsoring… Voor elk bedrijfsdoel hebben we passende mogelijkheden.

Onze ruim 1260 leden en nóg groter aantal betrokkenen (ouders, supporters en vrijwilligers) zijn een interessante doelgroep, met daarin veel ondernemerschap en een relatief hoge inkomenscategorie. Dat maakt het voor bedrijven en organisaties interessant om aansluiting te zoeken.

Dus: ben je bekend met het regionale bedrijfsleven? Heb je zin om je zelf in te zetten voor een club met ambitie en resultaten en wil je meer weten? Zoek dan contact met het bestuur van HC Helmond via mail


Algemeen | 14 Juni