Supporters: bedankt namens Heren 1 (en op naar 11 juni...!)

 

Tja hoe ga je hier mee om? Helaas konden we ook gisteren niet winnen in Utrecht, waardoorUSHC Heren 1 promoveerde en niet wij. De wedstrijd van zaterdag was slecht, gisteren zaten we er een stuk dichter bij. Helaas in het begin nog te slap waardoor we snel tegen een achterstand aankeken en die kwamen we niet meer te boven. We hebben ervoor gevochten en gestreden, het mocht helaas niet zo zijn.


Echter wat niemand zal vergeten was de onvoorwaardelijke steun van alle supporters. Zowel bij de thuiswedstrijd donderdag toen het eigen complex afgeladen vol was om ons te supporten alsmede de beide uitwedstrijden was het fantastisch om te zien en te horen hoeveel man er mee gekomen was om ons aan te moedigen. Dat doet ons veel en we balen dat we ook aan jullie niet hebben kunnen geven wat we zo graag wilden. We kunnen enkel onze enorme dank uitspreken voor het feit dat er zoveel mensen waren.
Super bedankt!

We hopen iedereen weer te zien 11 juni als we onze tweede kans krijgen om via nog een ronde play-off wedstrijden alsnog de promotie te bewerkstelligen! Supporters bedankt en we doen graag weer een beroep op jullie in de volgende ronde!

HC Helmond Heren 1


Hockey | 31 Mei