een mooi compliment over arbitrage!

 

Onderstaand een mooi bericht wat we deze week ontvingen van de coach van een tegenstander. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Beste ,

helaas hoor je de laatste tijd ook bij het hockey steeds meer vervelende verhalen over scheidsrechters en het behandelen daarvan door coaches en ouders omdat men het niet eens is met genomen beslissingen. Daarbij is het helaas ook zo dat je in uitwedstrijden regelmatig partijdige scheidsrechters tegenkomt die een wedstrijd negatief beïnvloeden. Ook wij zijn daar dit seizoen al 2 keer 'slachtoffer' van geweest. Erg frustrerend en meestal voor beide hockeyende partijen niet leuk. Jullie zullen deze verhalen waarschijnlijk ook regelmatig te horen krijgen.

Daarom ook deze mail, omdat het afgelopen zaterdag in de wedstrijd tussen Helmond MA2 en Geldrop MA1 (17:00 veld 2) een verademing was hoe de twee jongens, volgens mij van JA1, hebben staan fluiten. Naast het consequent toepassen van de regels en geen enkele partijdigheid in de beslissingen, wisten zij ook een opstootje (waarschijnlijk door overhitting vanwege de 36 graden) op de juiste manier op te lossen. Ik heb ze ook dan hier dan ook uitgebreid voor bedankt.

Deze twee jongens zijn een visitekaartje voor HC Helmond geweest afgelopen zaterdag en ik hoop dat wij op dezelfde manier onze wedstrijden kunnen fluiten wanneer jullie (of een andere vereniging) op bezoek komt.

Ik hoop dat je mijn dank nog een keer kan overbrengen aan de heren, of ze 'in het zonnetje' kan zetten aangezien zij hebben laten zien hoe je een wedstrijd ook kunt leiden en hoe je je club een enorme dienst kan bewijzen.


Met vriendelijke groet,

Frietjhof Croon
Trainer/Coach Geldrop MA1


Arbitrage | 31 Mei