Stem op de Rabo Clubkas actie!

 

Nieuws afbeelding

in april 2017 houdt Rabobank een campagne waarmee we de clubkas van HC Helmond kunnen spekken. Rabobank Helmond stelt een bedrag van € 100.000,- beschikbaar om verenigingen en clubs in Helmond te sponsoren. 

Iedereen die lid is van de Rabobank kan een stem uitbrengen. Je krijgt 5 unieke stemmen, die je kunt geven aan de vereniging van uw voorkeur. Op basis van het aantal stemmen dat een club ontvangt, wordt het bedrag van €100.000 verdeeld. Één stem is ongeveer € 5,- waard.

Hockey Club Helmond doet natuurlijk graag aan deze actie mee en we hopen een zo groot mogelijke bijdrage te ontvangen van de Rabobank. Dit kan alleen als er zoveel mogelijk Rabobank leden op HC Helmond stemmen gedurende de stemperiode van 6 april tot en met 30 april. Ben je Rabobank-lid? Dan heb je onlangs per post een kaart ontvangen met daarop uw persoonlijke stemcode. Je kunt je stem uitbrengen via deze link!

Met deze aankondiging willen we eenieder die lid is van de Rabobank oproepen een stem uit te brengen. Wij zouden het fantastisch vinden als je deze mail zou willen doorsturen naar opa’s, oma’s, ooms, tantes en andere familieleden en vrienden met de de vraag of ze een stem uit willen brengen op Hockey Club Helmond.


Evenementen | 7 April