In Memoriam: John Viets

 

Nieuws afbeelding

 

Vrijdag 6 januari 2017 is, zeer onverwacht, John Viets op 57-jarige leeftijd overleden.

 

John, spelend in team Veteranen E (team All Stars) was een HC Helmondlid pur sang. Hij is in de E-tjes begonnen bij HMHC, met de vader van Jurgen Verkuyten als coach. Mannen als Bas de Voogd en Ruud van Roosmaken zijn samen met hem gestart. Ook Eduard Hoenderkamp, nu nog steeds zijn teamgenoot, viel regelmatig in bij dat team. Eigenlijk heel bijzonder: John is in zijn jeugd meteen gaan keepen. Dat lag hem het beste. Tot in de A-jeugd heeft hij dat gedaan.

Als jong seniorenlid is hij overgestapt naar HUAC, om te spelen in een team waarvan een aantal leden dit seizoen nog steeds met hem op het veld stonden. En waar letterlijk vriendschappen voor het leven zijn gesmeed, wat veel verder ging dan de wekelijkse wedstrijden. Gezelligheid tijdens de derde helft, met een biertje, stonden net zo goed centraal. Ook stond de jaarlijkse skivakantie naar Ischgl, samen met teammakkers Roel, Raoul, Harm, Laurens en Ralph, in 2017 weer op het programma. Sinds afgelopen vrijdag mocht het echter allemaal niet meer zo zijnā€¦

Alle leden, vrijwilligers en bestuur van HC Helmond wensen zijn vrouw Cobie, zijn kinderen en kleinkinderen, familie, vrienden en de leden van HC Helmond team Veteranen E ontzettend veel sterkte en kracht toe met dit verlies.


In Memoriam | 13 Januari  | Bijlage
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws