HC Helmond en de buren

 

Nieuws afbeelding De ligging van onze club, midden in een mooie wijk en aan de rand van de natuur, is uniek. Daar zijn we trots en zuinig op. Maar dat betekent ook, dat we meer dan gemiddeld rekening moeten houden met deze omstandigheden. Een goede relatie met onze buren is ons veel waard!


De afgelopen maanden hebben we, samen met onze buren in de wijk, hard gewerkt om de overlast voor hen zo veel mogelijk te beperken. Er is een geluidsconvenant opgesteld waar we ons in het algemeen goed aan houden. Er zijn echter enkele incidenten gemeld waar we ook op hebben moeten bijsturen. 

Hou in ieder geval rekening met hel volgende:
  • Zorg er voor dat auto's zo veel mogelijk worden geparkeerd op het eigen terrein. Vaak zijn er nog veel parkeerplaatsen vrij en staan de straten rondom de club vol met geparkeerde auto's. Rijd altijd even het terrein op om te kijken of er nog plaats is.
  • De geluidsapparatuur van de club staat afgesteld op de maximaal toegestane niveaus. Andere geluidsapparatuur meenemen (bijvoorbeeld een ghettoblaster tijdens de wedstrijd of training) is niet toegestaan.
Als we hier met ons allen rekening mee houden, blijft de relatie tussen club en de buren optimaal. En dat is ons veel waard!


Algemeen | 21 December