Voor alle (jongste) Jeugdleden: HCH Dag is gepland 1 juli 2017!

 

De Jeugd HCH Dag is een belangrijk evenement. Op die dag zijn de selecties en team-indelingen gereed en kun je kennismaken met je nieuwe team.


Ook is deze dag een perfecte gelegenheid voor ouders. Alle taken die bij het hockeyen komen kijken worden die dag verdeeld en ingedeeld. Wie wordt coach? Wie wil een (extra) training verzorgen? En wie deelt als manager de spelers, rijschema's en dergelijke in? Allemaal zaken die op deze dag worden ingevuld.

Daarnaast is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met club en vrijwilligers. Je komt er achter wat er allemaal komt kijken bij het 'runnen' van een vereniging zoals HCH. 

De datum is inmiddels bekend! We hebben deze vastgesteld op 1 juli 2017. Dit geeft ook de A & B - teams de gelegenheid om te komen: eerdere edities vielen samen met HockeyLoverz waardoor de opkomst laag was - en er veel onduidelijkheden bleven over het wie-doet-wat...

Via de (Jongste) Jeugdcommissie zal in de loop van het voorjaar meer bekend worden over de exacte invulling. Maar zorgt dat je er bij bent - zoals spelers als ouders!


Junioren | 20 December