Goed nieuws van de arbitragecommissie!

 

Nieuws afbeelding De komende weken zullen we jullie meer gaan vertellen over de veranderingen en keuzes die door de arbitragecommissie -in samenwerking met het bestuur- zijn gemaakt. We willen namelijk zo snel mogelijk af van de situatie dat we als commissie de mopper-afdeling van de club zijn. Dat vraagt om inzet - van alle leden!


Ontzettend leuk is het om te melden dat onze oproep voor het HCH RefereeTeam onverwacht succesvol is gebleken. Er zijn stiekem best veel (jeugd)leden die het leuk vinden om te fluiten en er graag beter in worden. Daarom zetten we onderstaande leden graag in het zonnetje: zij hebben aangegeven dat zij op de scheids-reservelijst willen staan en regelmatig willen invallen wanneer we een tekort hebben:
Fleur van den Broek
Sofie Peek
Emma Peek
Erwin Peek
Aniek Daniƫls
Pim van Rooij
Cecile de Groot
Meike de Groot
Merel Zuidhof
Hannah Zuidhof
Sophie Sanders
Fien Kat
Toos Kat
Thirza van Diepen
Anne Sophie Staadegaard
Marloes Beniers
Renske Verschure

In de download vind je de contactgegevens - zo kun je contact zoeken met een van deze leden wanneer je een probleem hebt met scheidsrechters regelen! Wil je ook meedoen? Stuur een mailtje aan de commissie!

De komende weken gaan we jullie meer goed nieuws brengen. Onder andere over het fluiten in de zaal, meer uitleg over de sancties bij no-show en onze ambities voor de toekomst!


Arbitrage | 2 December  | Bijlage