Vacature: Bestuurslid Horeca & Accomodatie

 

Nieuws afbeelding

Vacature Bestuurslid Horeca & Accommodatie

 

Op de club gebeurt ‘t! Spannende wedstrijden. Een leuke sport leren. Lekker een biertje of een glaasje ranja na de wedstrijd. Toffe evenementen. Feesten en toernooien. Coach-avonden…. Er is op veel momenten wat op onze locatie te beleven. Clubhuis en velden worden daarmee dus behoorlijk intensief gebruikt.

 

Om dat in goede banen te leiden zetten veel vrijwilligers en medewerkers zich enorm in. Barmedewerkers, trainers, het onderhoudsteam, commissieleden… een flinke groep mensen. Bovendien is de bar ook een forse inkomstenbron voor de club. Op dit moment wordt het hele team aangestuurd door penningmeester Nico de Ruijter. Die combinatie is echter een enorme klus.

 

Met de aankomende uitbreiding van onze accommodatie, in combinatie de groei van de bar ligt hier een grote uitdaging voor een clublid of -ouder met horecakennis. Iemand die enerzijds aanspreekpunt is voor de Stichting Beheer HCH ten aanzien van het onderhoud – en het team vrijwilligers op de club enthousiasmeert, informeert en aanstuurt.

 

Misschien nog wel belangrijker: je bent iemand die de food & drinks, alsmede het beheer en de inkoop daarvan, naar een nóg hoger plan wil tillen. Je bent daarin ook het eerste aanspreekpunt voor onze barmedewerkers Tinus en Corrie. Ook beheer je het kassasysteem en de daarmee samenhangende wekelijkse afrekeningen.

 

Daarnaast ben je, binnen het bestuur, iemand die samen met de rest van het team de korte- en lange-termijndoelstellingen bewaakt. Je bent daardoor ook aanwezig bij de bestuursvergaderingen.

 

Herken je de situatie? En, belangrijker, spreekt de uitdaging je aan? Neem dan contact op met Nico de Ruijter via (06)51478187


Algemeen | 3 November