Zaalhockey: schrijf nu in!

 

Nieuws afbeelding

Ook dit jaar biedt HC Helmond aan alle juniorenteams van de A t/m D-categorie zaalhockey aan. Zaalhockey bevordert je technische en tactische ontwikkeling wat ook je spel op het veld zeker ten goede komt. Daarnaast biedt zaalhockey veel spelplezier, is het onmisbaar voor je conditie en dus een sportief en serieus alternatief voor de winterstop!

Het zaalhockeyseizoen start in december en eindigt in februari. Wedstrijden vinden plaats op zaterdag en/of zondag. Tijdens het weekend van 24/25 december en 31 december/1 januari wordt er niet gespeeld.

De club heeft reeds álle teams van de A t/m D-categorie aangemeld bij de KNHB. Zonder tegenbericht gaan wij er van uit dat IEDEREEN die nu veldcompetitie speelt in de A, B, C of D, óók deelneemt aan de zaalhockeycompetitie. De kosten voor deelname aan de competitie bedragen € 62,50 per persoon. Mocht je niet willen of kunnen deelnemen aan deze zaalhockeycompetite, dan dien je je uiterlijk 25 septemberaanstaande ZELF af te melden via [email protected]onder vermelding van je naam en team.


Zaalhockey | 16 September