HCH Plaatjes sparen bij Jumbo!

 

HC Helmond-plaatjes sparen bij JUMBO!

Je kent de verschillende spaaracties wel waarbij je bij boodschappen een paar voetbalplaatjes of andere stickers krijgt...

Jumbo heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

Alle jeugdteams: Van jongste jeugd tot aan de A-Jeugd

De droom van deze HC Helmond-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere HCH-leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten in Helmond. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er aanstaande zaterdag tijdens de Jeugd HCH Dag een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie.

Rondom en aansluitend aan de clinics wordt van elk lid een portretfoto gemaakt. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, en dat je in ieder geval je HCH Tenue draagt!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!
Wil je meer weten? Zoek contact met Bart Scheepens


Algemeen | 11 Juli