Uitnodiging Selectietrainingen 2016-2017 JC

 

Selectie jongens C-categorie

Planning

 

Voor de Jongens C staan de selectietrainingen gepland op maandag 13 juni; maandag 20 juni en maandag 27 juni van 19:00 – 20:30 uur op veld A.

 

Eisen aan spelers/speelsters

 

Het hockeyen in een selectie- en/of opleidingsteam van HC Helmond betekent dat je mag trainen en spelen met de meest getalenteerde en gemotiveerde speler/speelsters van de club en dat je begeleiding krijgt van deskundige trainers en coaches. De club zet zich extra voor je in en verwacht als speler/speelster van een selectie- of opleidingsteam iets van je terug.

 

De volgende afspraken horen daarbij:

  • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij bij invulling van hun vrije tijd hockey als eerste prioriteit zien.
  • Selectieteams trainen 3 maal per week.
  • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij aan alle trainingen en wedstrijden meedoen. Afzeggen kan alleen bij ziekte, blessure, zeer dringende schoolredenen en bijzondere omstandigheden. Huiswerk is daarbij geen reden om af te zeggen. Indien je echt wilt kun je school en sport plannen en daarmee prima combineren.
  • HC Helmond verwacht dat de ouders en/of begeleiders de spelers/speelsters positief ondersteunen.
  • HC Helmond gaat ervan uit dat spelers/speelsters zich bij de trainingen en wedstrijden maximaal inzetten.
  • Spelen in een selectie- en opleidingsteam betekent dat je fysiek en mentaal fit bij de trainingen en wedstrijden verschijnt.
  • Met je team, coach, trainer en manager worden doelen gezet waar je gezamenlijk aan werkt en verantwoordelijk voor voelt.
  • De coach, trainer en manager zoeken een goede balans tussen opleiden, ontwikkelen en presteren van het gehele team. Dit alles afhankelijk van het niveau waarop het team acteert.
  • Spelers/speelsters van selectie- en opleidingsteams zijn verplicht mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. HC Helmond beschouwt zaalhockey als wezenlijk deel van de opleiding.
  • Als speler/speelster van een selectie- en opleidingsteam heb je een voorbeeldfunctie. Dat betekent dat je met respect omgaat met de tegenstander, de scheidsrechters, de accommodatie, sponsorkleding en materialen. Daarnaast wordt je verwacht om deel te nemen aan activiteiten van de vereniging waarbij jullie aanwezigheid gewenst is. Denk hierbij aan training geven, clinics en andere werkzaamheden binnen de club.

 

 

HC Helmond verwacht dat iedere speler/speelster – en hun omgeving – zich aan deze extra afspraken kan houden.

 

Selectie groep

 

De onderstaande spelers/speelsters zijn uitgenodigd voor deze selectietrainingen in de categorie Jongens-C:

 

Selectiegroep Jongens C

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Teun

 

Corstens

Raff

van

Donselaar

Stijn

van

Duppen

Hidde

van

Egmond

Gudo

 

Heijmans

Jop

 

Hofland

Teun

 

Holst

Guus

 

Houthooft

Quint

 

Janssen

Daan

de

Jong

Thomas

 

Kamp

Raph

van

Koeveringe

Niels

 

Krol

Geert

 

Krumm

Roel

van

Laarhoven

Marijn

 

Martens

Thijs

 

Smulders

Jurre

 

Vos

Jibbe

van

Vugt

Lucas

 

Wijnen

Floran

 

Willemsen

 

 

Indien je vragen hebt over het selectieproces kun je contact opnemen met de TC-verantwoordelijke. Voor de Jongens C-lijn is dat: Paul Houthooft (email: [email protected]; mobiel: 06-36443279).

 

Met algemene vragen en of opmerkingen kunnen jullie terecht bij [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

TC-Jeugd

 


Junioren | 7 Juni