Uitnodiging Selectietrainingen 2016-2017 JD

 

Selectie jongens D-categorie

Planning

 

Voor de Jongens D staan de selectietrainingen gepland op woensdag 08 juni; woensdag 15 juni; woensdag 22 juni en woensdag 29 juni van 17:30 – 19:00 uur op veld A.

 

Eisen aan spelers/speelsters

 

Het hockeyen in een selectie- en/of opleidingsteam van HC Helmond betekent dat je mag trainen en spelen met de meest getalenteerde en gemotiveerde speler/speelsters van de club en dat je begeleiding krijgt van deskundige trainers en coaches. De club zet zich extra voor je in en verwacht als speler/speelster van een selectie- of opleidingsteam iets van je terug.

 

De volgende afspraken horen daarbij:

 • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij bij invulling van hun vrije tijd hockey als eerste prioriteit zien.
 • Selectieteams trainen 3 maal per week.
 • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij aan alle trainingen en wedstrijden meedoen. Afzeggen kan alleen bij ziekte, blessure, zeer dringende schoolredenen en bijzondere omstandigheden. Huiswerk is daarbij geen reden om af te zeggen. Indien je echt wilt kun je school en sport plannen en daarmee prima combineren.
 • HC Helmond verwacht dat de ouders en/of begeleiders de spelers/speelsters positief ondersteunen.
 • HC Helmond gaat ervan uit dat spelers/speelsters zich bij de trainingen en wedstrijden maximaal inzetten.
 • Spelen in een selectie- en opleidingsteam betekent dat je fysiek en mentaal fit bij de trainingen en wedstrijden verschijnt.
 • Met je team, coach, trainer en manager worden doelen gezet waar je gezamenlijk aan werkt en verantwoordelijk voor voelt.
 • De coach, trainer en manager zoeken een goede balans tussen opleiden, ontwikkelen en presteren van het gehele team. Dit alles afhankelijk van het niveau waarop het team acteert.
 • Spelers/speelsters van selectie- en opleidingsteams zijn verplicht mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. HC Helmond beschouwt zaalhockey als wezenlijk deel van de opleiding.
 • Als speler/speelster van een selectie- en opleidingsteam heb je een voorbeeldfunctie. Dat betekent dat je met respect omgaat met de tegenstander, de scheidsrechters, de accommodatie, sponsorkleding en materialen. Daarnaast wordt je verwacht om deel te nemen aan activiteiten van de vereniging waarbij jullie aanwezigheid gewenst is. Denk hierbij aan training geven, clinics en andere werkzaamheden binnen de club.
 • HC Helmond verwacht dat iedere speler/speelster – en hun omgeving – zich aan deze extra afspraken kan houden.

 

 

Selectie groep

 

De onderstaande spelers/speelsters zijn uitgenodigd voor deze selectietrainingen in de categorie Jongens-D

 

Selectiegroep Jongens D

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Daan

 

Bartels

Finn

 

Derkx

Sem

 

Dewamme

Mick

van

Dijk

Floris

 

Dijkstra

Joppe

 

Dijkstra

Teun

 

Doelman

Bruno

van

Eyck

Niek

van

Gijzel

Jules

ter

Horst

Boyd

 

Janssen

Niek

 

Jorritsma

Hugo

 

Köhler

Xavier

 

Kon

Thymen

 

Kuipers

Naut

van de

Laarschot

Dockx

 

Meijer

Loek

 

Mooren

Nick

 

Noten

Joost

 

Schiffers

Pieter

 

Serrarens

Erik

 

Toll

 

 

Indien je vragen hebt over het selectieproces kun je contact opnemen met de TC-verantwoordelijke. Voor de Jongens D-lijn is dat: Kees Doelman (email: [email protected]; mobiel: 06-24996882).

 

 

Met algemene vragen en of opmerkingen kunnen jullie terecht bij [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

TC-Jeugd


Junioren | 3 Juni