Uitnodiging Selectietrainingen 2016-2017 JA

 

Selectie jongens A-categorie

Planning

 

Voor de Jongens A staan de selectietrainingen gepland op dinsdag 07 juni; dinsdag 14 juni; dinsdag 21 juni en dinsdag 28 juni van 19:30 – 21:00 uur op veld B.

 

Eisen aan spelers/speelsters

 

Het hockeyen in een selectie- en/of opleidingsteam van HC Helmond betekent dat je mag trainen en spelen met de meest getalenteerde en gemotiveerde speler/speelsters van de club en dat je begeleiding krijgt van deskundige trainers en coaches. De club zet zich extra voor je in en verwacht als speler/speelster van een selectie- of opleidingsteam iets van je terug.

 

De volgende afspraken horen daarbij:

 • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij bij invulling van hun vrije tijd hockey als eerste prioriteit zien.
 • Selectieteams trainen 3 maal per week.
 • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij aan alle trainingen en wedstrijden meedoen. Afzeggen kan alleen bij ziekte, blessure, zeer dringende schoolredenen en bijzondere omstandigheden. Huiswerk is daarbij geen reden om af te zeggen. Indien je echt wilt kun je school en sport plannen en daarmee prima combineren.
 • HC Helmond verwacht dat de ouders en/of begeleiders de spelers/speelsters positief ondersteunen.
 • HC Helmond gaat ervan uit dat spelers/speelsters zich bij de trainingen en wedstrijden maximaal inzetten.
 • Spelen in een selectie- en opleidingsteam betekent dat je fysiek en mentaal fit bij de trainingen en wedstrijden verschijnt.
 • Met je team, coach, trainer en manager worden doelen gezet waar je gezamenlijk aan werkt en verantwoordelijk voor voelt.
 • De coach, trainer en manager zoeken een goede balans tussen opleiden, ontwikkelen en presteren van het gehele team. Dit alles afhankelijk van het niveau waarop het team acteert.
 • Spelers/speelsters van selectie- en opleidingsteams zijn verplicht mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. HC Helmond beschouwt zaalhockey als wezenlijk deel van de opleiding.
 • Als speler/speelster van een selectie- en opleidingsteam heb je een voorbeeldfunctie. Dat betekent dat je met respect omgaat met de tegenstander, de scheidsrechters, de accommodatie, sponsorkleding en materialen. Daarnaast wordt je verwacht om deel te nemen aan activiteiten van de vereniging waarbij jullie aanwezigheid gewenst is. Denk hierbij aan training geven, clinics en andere werkzaamheden binnen de club.
 • HC Helmond verwacht dat iedere speler/speelster – en hun omgeving – zich aan deze extra afspraken kan houden.

 

 

 


Selectie groep

 

De onderstaande spelers/speelsters zijn uitgenodigd voor deze selectietrainingen in de categorie Jongens-A

 

Selectiegroep Jongens A

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Jeroen

van

Asten

Thijmen

van

Betten

Bas

Bleijerveld

Jeroen

Bleijerveld

Jurre

Janszen

Hub

Noten

Bjarne

Phaff

Boris

van den

Broek

Niek

van den

Broek

Thoma

van

Eyck

Jza

Kuijpers

Sam

den

Ouden

Maurits

Schueler

Bram

Corstens

Giel

Meulendijk

Yves

Dujardin

Jesse

Damen

 

 


Indien je vragen hebt over het selectieproces kun je contact opnemen met de TC-verantwoordelijke. Voor de jongens A-lijn is dat: Mark Booy (email: [email protected]; mobiel: 06-10361322) en Brigitte den Ouden-Houthooft(email: [email protected]; mobiel: 06-24254297).

 

Met algemene vragen en of opmerkingen kunnen jullie terecht bij [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

TC-Jeugd

 


Junioren | 2 Juni