Uitnodiging Selectietrainingen 2016-2017 MA

 

Selectie meisjes A-categorie

Planning

 

Voor de Meisjes A staan de selectietrainingen gepland op donderdag 09 juni; donderdag 16 juni; donderdag 23 juni en donderdag 30 juni van 19:00 – 20:30 uur op veld A.

 

Eisen aan spelers/speelsters

 

Het hockeyen in een selectie- en/of opleidingsteam van HC Helmond betekent dat je mag trainen en spelen met de meest getalenteerde en gemotiveerde speler/speelsters van de club en dat je begeleiding krijgt van deskundige trainers en coaches. De club zet zich extra voor je in en verwacht als speler/speelster van een selectie- of opleidingsteam iets van je terug.

 

De volgende afspraken horen daarbij:

 • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij bij invulling van hun vrije tijd hockey als eerste prioriteit zien.
 • Selectieteams trainen 3 maal per week.
 • HC Helmond verwacht van deze spelers/speelsters dat zij aan alle trainingen en wedstrijden meedoen. Afzeggen kan alleen bij ziekte, blessure, zeer dringende schoolredenen en bijzondere omstandigheden. Huiswerk is daarbij geen reden om af te zeggen. Indien je echt wilt kun je school en sport plannen en daarmee prima combineren.
 • HC Helmond verwacht dat de ouders en/of begeleiders de spelers/speelsters positief ondersteunen.
 • HC Helmond gaat ervan uit dat spelers/speelsters zich bij de trainingen en wedstrijden maximaal inzetten.
 • Spelen in een selectie- en opleidingsteam betekent dat je fysiek en mentaal fit bij de trainingen en wedstrijden verschijnt.
 • Met je team, coach, trainer en manager worden doelen gezet waar je gezamenlijk aan werkt en verantwoordelijk voor voelt.
 • De coach, trainer en manager zoeken een goede balans tussen opleiden, ontwikkelen en presteren van het gehele team. Dit alles afhankelijk van het niveau waarop het team acteert.
 • Spelers/speelsters van selectie- en opleidingsteams zijn verplicht mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. HC Helmond beschouwt zaalhockey als wezenlijk deel van de opleiding.
 • Als speler/speelster van een selectie- en opleidingsteam heb je een voorbeeldfunctie. Dat betekent dat je met respect omgaat met de tegenstander, de scheidsrechters, de accommodatie, sponsorkleding en materialen. Daarnaast wordt je verwacht om deel te nemen aan activiteiten van de vereniging waarbij jullie aanwezigheid gewenst is. Denk hierbij aan training geven, clinics en andere werkzaamheden binnen de club.
 • HC Helmond verwacht dat iedere speler/speelster – en hun omgeving – zich aan deze extra afspraken kan houden.

 

 


Selectie groep

 

De onderstaande spelers/speelsters zijn uitgenodigd voor deze selectietrainingen in de categorie Meisjes-A

 

Selectiegroep Meisjes A

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Babette

Adriaans

Trix

van

Beek

Evy

van

Bree

Rapha

van den

Broek

Victorine

van der

Cammen

Dagmar

Coolen

Jora

Couwenberg

Annika

Daris

Janne

Dekkers

Lieke

Derison

Kalli

van

Eijck

Sem

Ewert

Vera

de

Groot

Fenne

Josephi

Maud

van

Laarhoven

Roos

van

Lente

Esmee

Magis

Maxime

van der

Meulen

Britt

van

Mierlo

Simone

Nieland

Jilke

Peeters

Quirine

van

Thiel

Carmen

Verhofstadt

Jolein

Vorias

 

 


Indien je vragen hebt over het selectieproces kun je contact opnemen met de TC-verantwoordelijke. Voor de meisjes A-lijn is dat: Hans Nieland (email: [email protected]; mobiel: 06-53537694).

 

Met algemene vragen en of opmerkingen kunnen jullie terecht bij [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

TC-Jeugd

 


Junioren | 2 Juni