Matchplay Hockeykampen

 

Nieuws afbeelding

Beste Hockey(st)er, 

Speciaal voor HC Helmond heeft het leukste hockeykamp van Nederland een super-actie voor alle leden tussen 9 en 16 jaar!

Schrijf je in voor het leukste hockeykamp van Nederland met de speciale code van HC Helmond (zie onderaan deze mail) en ontvang het volgende pakket:
Een privétraining van een hoofdklasse-speler met video-analyse  op een USB-stick om thuis nog eens terug te kijken!  Daarnaast ontvang je bij aanmelding voor een van de Matchplay hockeykampen een korting van maar liefst 50,- euro!

Naast de 5 uur hockeytraining per dag, verzorgd door hoofdklasse-spelers en andere top-trainers, gaan we onder andere naar de Efteling, hebben we een Mystery Game, een Olympic Colour Run, springen we op de trampoline‚Äôs van JUMPXL, gaan we de bossen in voor een spooktocht, hebben we een gala avond en een Glow in the Dark Disco. We overnachten in een luxe accommodatie met een gezellig woondorp met allerlei recreatieve activiteiten en een afgeschermde slaapruimte in de bosrijke omgeving van Oisterwijk. 

Matchplay is met meer dan 15 jaar een van de meest ervaren organisatoren van sportkampen, in het specifiek hockeykampen, van Nederland.
Veiligheid, kwaliteit, plezier zorgen ervoor dat iedere hockey(st)er een week ervaart om nooit meer te vergeten. 

Wil jij ook een hockeykamp waar je echt iets leert en waar je jaren later nog op terugkijkt?
Ga voor meer informatie naar: www.matchplayhockey.nl en schrijf je snel in! 

Maak gebruik van de code: HCHelmond2016 en verzilver jouw korting!   

We zien je in de zomer!

Het Matchplay team 


Junioren | 22 April