Er zijn weer plekken vrij bij de Funckey van HC Helmond

 

Funckey staat voor: Gezelligheid (FUN) is de sleutel (Key)


Voor de allerkleinsten die graag willen hockeyen met plezier heeft HC Helmond Funckey hockey opgestart op de zaterdagochtend van 8:45 tot 9:45. De Funkey word gehouden op veld C van het Sportpark "De Warande" Horst 27. Na de winterstop starten we weer op zaterdag 5 maart 2016.

De vorm van sport is bedoeld voor 4 tot 6 jarigen. Op deze manier krijgen ze de kans om kennis te maken met hockey. Funkey bestaat niet alleen uit hockey, het is algemeen bewegingsonderwijs met een onderdeel loopscholing, een onderdeel baldadigheid en dus een onderdeel (knots) Hockey.
Ook de normen en waarden van het spelen in teamverband worden bijgebracht, zodat zij met meer plezier, veilig en niet vrijblijvend het spel leren spelen.

Bent u enthousiast geworden ?
Kom dan gerust eens langs bij Funkey op zaterdagochtend en schrijf uw kind in via het inschrijfformulier, onder het kopje lidmaatschap, op website WWW.hchelmond.nl

Ook kinderen uit alle andere leeftijdscategorieen zijn van harte welkom om aan te sluiten bij (eerste) de trainingsgroep of een team van hun leeftijd. 
Wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected]


Jongste Jeugd | 5 Februari