Zaaltoernooi JD1 en MD1 - geslaagd !!!

 

Nieuws afbeelding

Dinsdag 22 december is de Suytkade het décor geweest van een geslaagd zaalhockeytoernooi voor JD1 en MD1.


De meiden teams van HCAS; Best; OZ en HCH en de jongens teams van OZ; Maastricht; MEP en HCH zijn die dag druk bezig geweest met hun eerste zaalhockeytoernooi. Wedstrijden van 30 minuten, een shoot-out competitie en een verkiezing tot beste keeper waren de juiste ingrediƫnten voor een mooi festijn.

 

Bij de meiden bleek HCAS de sterkste bij de zaalwedstrijden terwijl HCH de shoot-out competitie heeft gewonnen. Bij de jongens was MEP de sterkste bij zowel de zaalwedstrijden als de schoot-out competitie. Emma Peek en Niek van Gijzel (beiden HCH) zijn verkozen tot beste keeper van het toernooi.

 

Een dag als deze kan alleen worden georganiseerd met hulp van vele vrijwilligers. Met het gevaar dat we onbedoeld iemand niet in deze lijst hebben opgenomen willen we Emmie van de Westerlo, Eduard Hoenderkamp, Ingrid Vlemmings, Wendy Reinders, Veronique Serrarens, Thoma van Eijck, Niek van den Broek, Jeanette van Gijzel, Angelique Corstens, Jeroen Kon, Wiet van Laarhoven, Fabian Heerkens en Teun Vermeulen bedanken voor hun inzet.

 

Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

 

Gerald en Michiel


Junioren | 24 December