Clinic Joyce Sombroek en Valerie Magis voor Stichting Achterstevoren

 

Kom 21 september naar HC Helmond en volg een clinic van Joyce Sombroek en Valerie Magis voor het goede doel!

 

Maandagavond 21 september staan de velden van HC Helmond in het teken van de wensen van ernstig zieke kinderen. Samen met Nederlands elftal speler Valerie Magis en Keepster Joyce Sombroek houdt HC Helmond hockey clinics om geld in te zamelen voor Stichting Achterstevoren. Joyce Sombroek is ambassadeur van Stichting Achterstevoren. Dit is een kinderen voor kinderen wensstichting van de Helmondse zussen Sofie en Emma die beiden bij HC Helmond spelen als keepster in MC4 en MD1. Sofie en Emma hebben met hun stichting sinds de oprichting al meer dan 200 wensen uit laten komen van ernstig zieke kinderen.

Clinics

Joyce Sombroek, uitgeroepen tot beste hockey keepster van de wereld in 2014 en gouden medaille winnares op de Olympische spelen, zal een keepersclinic verzorgen samen met de keeperstrainers van HC Helmond. Valerie Magis zal voor de veldspelers een clinic verzorgen. De normale trainingen voor die avond zijn geannuleerd zodat iedereen deel kan nemen aan deze bijzondere clinics. HC Helmond vraagt een bijdrage van slechts 5 Euro per speler voor de clinic. Dit geld wordt volledig gebruikt om wensen van ernstig zieke kinderen uit te laten komen.

 Tijden

  • 18.30 uur verzamelen bij HC Helmond
  • 19 uur start clinics door Joyce Sombroek en Valerie Magis
  • 20 uur einde clinic
  • 20.15 uur start kinder persconferentie waar je al je vragen aan Joyce en Valerie kunt stellen
  • 20.45 uur Loterij (je kunt op 21 september lootjes kopen voor mooie prijzen waaronder een professionele keepers of veldspeler trainingsdag)
  • 21.00 uur Einde

 

 

Junioren:

Je kunt je inschrijven bij de informatiebalie van HC Helmond komend weekend en het weekend daarna. Er ligt daar een deelnamelijst klaar en na betaling van de 5 Euro voor het goede doel bij de informatiebalie is je deelname definitief.

Grijp de kans om training te krijgen van deze toppers uit het Nederlands Hockey Elftal en steun dit mooie goede doel. We zien je 21 september!

 

Senioren

We vragen jullie als seniorenteams of je mee wilt helpen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de wensen van ernstig zieke kinderen. Misschien wil je met je team iets doneren, een ludieke actie verzinnen om geld in te zamelen of wil je iets doneren wat verloot kan worden? We zijn benieuwd naar jullie idee├źn!

Heb je vragen of wil je graag iets aanbieden dan kun je mailen met Erwin van Stichting Achterstevoren via [email protected] of bellen met 06-21264141.


Wil je alvast meer weten over Stichting Achterstevoren, klik dan op de volgende links:

www.facebook.com/stichtingachterstevoren
http://www.stichtingachterstevoren.nl/over-ons


Hockey | 10 September