Nieuwe website !!!

 

Gedurende de zomervakantie is de nieuwe website in gebruik genomen. Deze is net als de oude website bereikbaar via www.hchelmond.nl. Als onderdeel van de nieuwe website kunnen alle teams gebruik maken van LISA team. Daarnaast kunnen alle leden vanaf nu gebruik maken van de LISA App.


LISA team

LISA team is de teammanager binnen LISA. Een aparte omgeving waar spelers direct inzicht krijgen in taken (fluitbeurten), wedstrijden, presentie, teamnieuws, clubnieuws en nog veel meer. De coach/manager kan deze omgeving gebruiken om snel een oefenwedstrijd te regelen, rijschema’s te maken, te kijken hoe het gaat in de competitie en de aanwezigheid te bekijken. Om gebruik te maken van LISA Team moet je inloggen.

Je bereikt de teampagina via de volgende link: http://team.hchelmond.nl.


Lisa App

De LISA app is beschikbaar voor Android en IOS en is te downloaden via Google Play of iTunes. Direct na download dien je de juiste club te selecteren. Ook hier geldt dat je moet inloggen om de voor jou relevante gegevens te bekijken.

Vlak na de competitiestart zal er voor de coaches en managers een informatieavond/inloopavond  worden georganiseerd waar vragen over het gebruik van LISA team en de LISA app kunnen worden gesteld.


Alle leden ontvangen - op korte termijn - via mail de benodigde inloggegevens.


Met vriendelijke groet,

Michiel Serrarens & Reinout Seegers


Algemeen | 22 Augustus