In Memoriam Henk Bazen

 

Henk Bazen

30 juli bereikte ons het bericht dat Henk was overleden. Na een noodlottige val van de trap is hij in allerijl naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht met de helikopter , maar daar mocht hulp niet meer baten. Onwezenlijk en nog steeds vinden wij het moeilijk te bevatten.

Met Henk gaat er een clubman verloren met een hockeygeschiedenis van meer dan 50 jaar. Begonnen in een tijd toen de term tophockey nog niet bestond, trainen een vloek was. Je deed je best om beter te zijn dan een ander dan kwam je in een hoger team. Henk was keeper en hiermee haalde hij het 1e elftal van HUAC , toen hij plaats moest maken voor een ander kwam hij bij het elftal dat via de veteranen na de fusie is samengegaan met het Vet.L team van HMHC . Begonnen als veldspeler stelde hij zich weer als keeper beschikbaar toen dat nodig was, dit bleef hij jaren maar rugblessures dwongen hem om de goal te verlaten en zo kon hij laten zien dat hij linksachter ook z’n mannetje stond. Knieproblemen zorgden er eindelijk voor dat hij helemaal moest stoppen met spelen en namen we afscheid van hem als speler, maar hij zou terugkomen en heeft dit als invaller ook nog meerdere keren gedaan als keeper of speler, de malheur nam hij op de koop toe. Zijn zondag was: hockey met zijn team.

De laatste jaren werd hij ook als verenigingsman steeds actiever in de organisatie van de vereniging eerst als scheidrechter-commissaris en tot nu in het bestuur met de horeca als zijn portefeuille.

Met Henk verliezen we dan ook een verenigingsman in hart en nieren, zijn plaats in het elftal hoeft niet te worden opgevuld want Vet. L bestaat niet meer .

Nelleke ,Pleun ,Geesje en familie, HCH leeft met jullie verdriet mee en wensen jullie heel veel sterkte! Het team zal Henk en jullie niet vergeten.

 


 


In Memoriam | 7 Augustus